Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Egyedül

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Egyedül

10:10
Hát ismét egy Valentin-nap, amikor mindenkinek van valakije, aki megszeretgeti, netán egy kis ajándékot kap tőle, és együtt van vele.. hát nekem úgy látszik, nem ez jutott már egy ideje.. és nem is tudom, fog-e még valaha is ebből jutni.. és az a szörnyű, hogy mostanában már annyira kiábrándult vagyok ebből az egészből, hogy szinte már nem is keresem..

Emlékszem, annak idején kétfélét álmodtam.. az egyik álomban álomférjem volt, álomgyerekekkel.. a másikból az álomférj hiányzott.. és sajna ez utóbbit álmodtam gyakrabban - én, a hülye megálmodó..

Á, kár is ezen izélni :) Végülis így sem érzem úgy, hogy üres lenne az életem, sőt.. meglepően jól elvagyok így is.. szerencsére (??) annyi dolgom van mindig, hogy nincs szabadidőm ahhoz sem, hogy esetleg elkezdjek gondolkozni azon, hogy egyedül vagyok, mint a kisujjam..
csak.. most még lehet elvagyok így végeredményben.. de.. mi lesz 10, 20 év múlva??

Lehet, mégiscsak jobb volt pár 100 évvel ezelőtt az a nagy tizenéves korban történő férjhezmenés :) 25 évesen rossz tapasztalatokkal a háta mögött az ember sajna már óvatos, és ezerszer meggondol mindent..
ja, én sosem mondtam, hogy nem vagyok hülye :P

Na megyek, kiélvezem még azt a 6 óra szabadidőt, ami a hosszú szabad hétévége után rám maradt, aztán maratoni meló.. legközelebb szabadnap pénteken, ha minden igaz, addig munka van..
Ja, tök jó az ingyenes koripálya kint az utakon :P tegnapelőtt egész nap havazott, aztán esett az eső, tegnap kissé olvadt, és mára mindez szépen megfagyott, plusz esett rá egy kis hó az éjjel :) élvezetes.. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat