Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Munkahelyi buli

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Munkahelyi buli

11:24
Mondjuk a cím nem teljesen pontos, hiszen nem a munkahelyen buliztunk, hanem másutt, csak éppen a kollegákkal.

Végülis tűrhető volt, egy kis mulató-szórakozóhelyen voltunk, ahol lagzikat is szoktak tartani meg étterem is van. Annyira semmi nagy extra dolog nem volt, vacsora előtt két tini táncolt mindenféle szalontáncokat, és komolyan, néhámy felnőtt táncos nem tud úgy táncolni, ahogy ezek a gyerekek csinálták. Aztán egy kis pohárköszöntő stb, aztán egy kis vacsora.. utána meg tánc. Nekem az egyedüli gondom csak az volt ezzel, hogy én nem igazán állhatom ezeket a mulatós "lagzis" típusú zenéket, mert olyan volt.. nem az, hogy rossz lett volna, csak nem az én világom. Szóval táncoltam én is meg minden, csak hamar ráuntam, meg fáradt is voltam, hiszen a buli előtt még egy 12 órás műszakot is lenyomtam, és egész nap talpon voltam. Szóval támadt egy kis huza-vona abból, amikor én fél 12-kor haza akartam jönni, de már nem érdekel... Szóval éjfélre haza is értem.
Hát remélem, hogy nem fog balhézni nagyon az egyik barátnőm, hogy szerinte hamar leléptem.. de másik barátnőm meg még hamarabb hazament, szal úgyis csak ott aludtam volna el szégyenszemre, mert már hulla voltam, beszélgetni meg már nem lett volna kivel, meg a zene is túl hangos volt úgyis, és amúgyis nekem még tanulni kell ma, meg éjszakára megyek dolizni, stb..

Mondjuk azt még nem tudom, hogy ma is hogy fogok tanulni, ugyanis épp a pillanatban érkezett meg hozzánk apám nagyhangú ezermester barátja, új zuhanypanelt beszerelni, és máris kész lárma meg felfordulás van itthon.. lehet mindjárt világgá megyek.. vagy befogom a fülem a fülhallgatóval.. :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat