Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Holnaptól suli...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Holnaptól suli...

10:37
Asszem, a tegnap éjjeli naplóbejegyzés kicsit komorra sikeredett, dehát valahogy nem igazán volt szívderítő az a film..
Na nem baj, hátha ma adnak vidámabb filmet is :) Ma este azért egy kicsit több időt szándékszom a tv előtt tölteni, mint az utóbbi időben, egy darabig úgysem lesz rá időm megint. Na majd meglátjuk, mi jön össze ebből.

Reggel még alig másztam ki az ágyból, de labdamániás kiskutyám már hozta a labdáját, hogy játszak vele :)) persze én meg ilyen téren nem tudok neki nemet mondani, bár eléggé telhetetlenke, meg kell mondanom. Most már talán el fogja magát is foglalni, éppen hempereg a szoba közepén, úgy játszik a labdájával, szal jelenleg igencsak jó dolga van :)

Anyukámnak holnap lesz a szülinapja :) Hát csak este lesz majd egy kis köszöngetés, napközben senki sem lesz itthon úgysem. Remélem, nem húzódik el nagyon a suli sem..

Jaj, még ez is.. suli :( Valahogy úgy hiányzik most ez nekem, mint púp a hátamra.. Megint reggeltől estig csak körmölni a sok hülyeséget, meg igyekezni nem kiakadni a fősuli legújabb marhaságain.. Hát baromira kíváncsi vagyok legújabb helyünkre is, remélem, emberibb lesz, mint néhány olyan hely, ahová már idáig raktak minket. Bár állítólag a higiénia nem lesz elsőosztályú.

Csak egyszer legyen már vége ennek a fősulis hajcihőnek..

Meg most jutott az eszembe, ha én egész jövő héten suliban leszek, akkor már csak nagyon sokára fogom látni barátnőm új kiscicáját.. tegnap írt SMS-t, hogy lett egy kiscicájuk, egy szürke tigriscsíkos :) úgy megnézném.. csak hát ugye ma nappalos a barátnőm, jövő héten reggeltől estig sulipadban ülök, ő meg folyton dolizni fog, szal leghamarabb is csak jövő hét után fogom majd látni.. De addig meg megöl a kíváncsiság.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat