Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Felfordulás és káosz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Felfordulás és káosz

16:01
Teljesen belefáradtam mostmár ebbe a lassan két hete tartó őrületbe.. úgy érzem, sosem lesz már vége ennek a felfordulásnak és kupinak, ami most itt uralkodik.. még mindig szanaszét van egy csomó zsák és doboz, de már semmi lelkesedésem hozzá, hogy folytassam a kirámolást.. asszem, ha most valaki kitalálná, hogy vissza az egész, hát minimum jól.. na mindegy, nem akarok kis vérengző lenni..

Már ott tartok, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy több jó van-e itt, mint régen volt.. a magánéletemnek végképp oda, két napja nem tudok rendesen aludni, szal.. annyi, hogy mostmár nem piszkál, meg csinálja azokat a dolgait többé, legalább ennyi jó van. Hát hogy a többivel mi lesz, azt nem tudom.. de már nem is érdekel, elegem van, belefásultam, belefáradtam ebbe az egész mindenbe.. olyan jó lennem most, ha hirtelen egy olyan helyre cseppennék, ahol rend van, nyugalom, és nincs körülöttem senki..

és ahol tudnám, hogy hol a fogkefém stb :P még mindig nem tudom egy csomó cuccomról, hogy hol is van.. na, mindegy, majd csak a helyén lesz minden egyszer.. ha most elaludhatnék egy nyugis helyen, és annyit aludhatnék, amennyit akarok, sztem 24 órát végig bírnék aludni (huhh, akkor be kellene köttetnem egy katétert vagy mi :P inkább mégsem :) )
viszont most tényleg lehet le kellene dőlnöm aludni egy kicsit.. azok a dobozok úgyis itt lesznek még jövő héten is, amúgysem rakják el magukat, nem is szaladgálnak el, szal csakazértis pihenek egy kicsit, pedig jó volna már egy kis rend itt..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat