Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Cicákkal az ölemben

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Cicákkal az ölemben

21:50
Iskolai jelentés: ma egész nap pedagógiát tanultunk.. Szerencsére nem volt annyira rossz, mert érdekes dolgokat tanultunk a pedagógus-gyermek kapcsolatról, meg a problémás gyerekekről, meg a zseni gyerekek képzéséről.
Csak mostmár kezdek izomsorvadást kapni.. nem vagyok én ennyi üléshez hozzászokva. Mondjuk óra alatt is össze-vissza rakosgattam a lábaimat; mint egy kis sajtkukac, annyit fészkelődtem, és komolyan fájnak az izmaim a nem mozgástól..

Este hazafelé még felugrottam barátnőmhöz, sokáig nem voltam ugyan, de az a kis idő is olyan jó volt :) Füli mint egy kis ördögfióka, olyan rossz, támad, és eszi az embert, persze csak játékosan, nem harap ő olyan komolyan, nem is érzi az ember, amikor a karjába ereszti a kis fogait az a kis piszkos macska. Igazi kistigris, nem hiába néz úgy ki :)
Cili meg.. jaj, az a cica olyan túl nyugodt, hogy szerintem már ez sem jó. Túl félénk is, amikor fölveszi az ember, félelmében kapaszkodik, meg mondta barátnőm azt is, hogy általában ha leteszik valahová, sokáig ott marad, nem szaladgál el onnan. Remélem, kinövi, végülis még elég kevés idő telt el azóta, hogy barátnőmék magukhoz vették.

De a legjobb az volt, amikor mindkét cica ott volt az ölemben :) nem tudom, miért, de elég nyugtató hatással lehettem rájuk, úgy elaludt mindkettő az ölemben :) még Füli is nyugton maradt :) pontosabban Cili az ölemben volt, Füli meg a karomban, mert kicsi az ölem, és úgy nem fértek el :) olyan édesek...

Mikor hazaértem, Frenki olyan gyanakodva szagolgatott végig, bizti érezte rajtam a macskaszagot. Na ő is egy kis ördögfióka :) bár szegényke a suli miatt most egész héten egyedül van napközben itthon, olyan rossz.. persze máskor is van itthon egyedül, de csak hétköznapokon és ritkán, amikor pont nappalos vagyok, ez így most elég hosszú lehet neki..

Na talán nem ártana menni aludni.. Reggel nem hittem el, hogy csörög az óra.. komolyan, ennél még a fél öt órás felkelés is jobb.. akkor nem esik olyan rosszul, mint ez a 6 órai ébredés. Nem értem, miért, de ez van :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat