Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Derékfájás és egyéb nyavalyák :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Derékfájás és egyéb nyavalyák :)

Lassan totálkáros leszek :))
Nem elég, hogy a derekam tropa, sikerült valahogy főzés közben leforráznom a bal mutatóujjam :)) csak én lehetek ilyen béna :))
szal most igen érdekes látványt nyújthatok, a bal kezem egy pohár hideg vízben :)) , a jobb kezemmel meg kb úgy pöntyögök most a gépen, mint egy dedós :D még jó, hogy öt ujjal gépelek így fél kézzel is, de.. :)) ezt huzamosabb ideig nem lehet csinálni, mert ujjgörcsöt kapok :P
ja, és azt láttátok volna, hogy hogyan fejeztem így be a főzést :)) igen mulatságos voltam, hát jó, hogy senki nem látta :)

Na mindegy, a derekam kezd lecsillapodni, délelőtt tornázgattam kicsit óvatosan, viszont nagyon oda kell figyelnem a mozdulatokra. Valszeg délután kicsit vízszintesbe rakom magam, hátha..
Viszont holnap megint mi lesz velem, ha nappalozom...? :( hát nem tudok mit csinálni... kénytelen vok bemenni dolgozni, és itt felmentés sincs, mint régen az iskolában tornaóra alól..


*******

17:25

na szétázott az ujjam :)) viszont a sok hűtésnek köszönhetően remélhetőleg már komolyabb baja nem lesz. Na ilyenkor nagyon örülök a szakmámnak, mert tudom, mit kell művelni pl ilyenkor, hogy ne legyen még nagyobb gáz :)

Amúgy meg imádom a karimat, meg az itteni tc-s barátaimat (nagyon-nagyon!!), meg hitveskémet, akitől elnézést kérek a pénteki szomiért... de mostmár vidám vok!! :)) (meg totálkáros, de az nem baj :P)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat