Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Sebészet gyakszi, 1. nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Sebészet gyakszi, 1. nap

15:45
Szörnyű volt ez a mai nap...

Kezdődött egy jó kis hasgörccsel-hasmenéssel, reggeli 8-kor, amikor javában a megbeszélőben ültünk gyakorlatmegbeszélésen, ráadásul 2 emelettel feljebb volt a WC.. szal nem elég, hogy ki kellett osonnom a tekintetek kereszttüzében, még épp hogy fel tudtam mászni a másodikra.. hurrá..

Na szóval ezek után gyakorlat.. huhh.. egész nap SEMMIT sem csináltunk, ugyanis a főnővér kijelentette, hogy nincs írásos megbízásunk semmihez, és nem nyúlhatunk még a.. na mindegy.. felvettem egy szokásos kis anamnézist egy betegről, akiről majd a kis szokásos beszámolót meg kell tartani valamikor, és ezek után csoporttársaimmal nagy egyetértésben hevesen elkezdtünk unatkozni a kötözőben. A nővérek már igencsak szúrósan vizsgáltak minket, valahányszor betévedtek oda, de én kérek elnézést, ha semmihez sem nyúlhatunk, akkor is kell lenni valahol... rettenet volt egyszerűen... negyed 12-kor közös megegyezéssel végképp bemondtuk az unalmast, és szépen elpárologtunk onnan, de sztem a kutya nem keresett minket ezek után sem.

És most holnap megint oda kell menni??!!! Aki szerint ennek van értelme, az jelentkezzen, és világosítson fel, hogy miként...

Plussz ezek után megint magasabb volt a vérnyomásom a szokásosnál, és enyhén tachycard voltam, szal holnap csináltatok mostmár egy EKG-t vagy mittomén, ha megint ez lesz. Ja igen, és fel vagyok fázva is... amúgy éppen tea+keksz diétán vagyok, kb mintha pancreatitises lennék, pedig nemis.. na mindegy, ez kell a kilóimnak, most aztán végképp eltűnnek, ha csak ennyit fogok enni, de most mit csináljak, ha nem merek enni mást, mert akkor elindul a hasam..

Szal szépen nézek ki :)

Na nem baj, a nap pozitívumaként letudtam a pedagógia gyakszi egyik részét, szal erre már nem lesz gondom, vagyishogy a pedagógia gyakszi írós része még hátra van, márminthogy le kell firkantani beadandóba egy valamilyen hülye programot, de már ez a legkevesebb.

Négy óra sincs még, de már semmit nem látok lámpa nélkül.

Jó hír: befejeztem a dünnyögést :) amúgy jó kedvem van, mint a háborodás, azzal nincs gond szerencsére :) kicsire nem adunk :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat