Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Barátnőm anyukája..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Barátnőm anyukája..

21:10
Barátnőm anyukáját ma műtötték.. mellrákkal.. úgy sajnálom.. bár barátnőm azt mondta, végülis jól van az anyukája a műtét után, már amennyire lehet lenni egy ilyen beavatkozás után.. meg azzal a tudattal, hogy rosszindulatú volt a daganat..
szegények, mi minden vár még rájuk.. tudom, mert az én nagyimmal is ugyanez volt.. előbb egy műtét, ami még elviselhető volt.. utána a sugárterápia, aztán jöttek a fájdalmak, majd a csontáttét, aztán emiatt a combnyaktörés, ami miatt ágyba kényszerült jóformán nagyim, aztán az újabb áttétek.. máj, agy.. és.. öt év alatt elvitte őt ez a kór, pokoli kínlódások mellett..

és.. most barátnőmékre is ugyanez vár, egyszerűen szörnyű.. most még sztem fel sem fogják, meg hát nem is tudhatják, hogy mi vár rájuk.. jaj, bár ne lenne semmi ilyen, de.. barátnőm anyukájának a betegségét jóval előrehaladottabb állapotban fedezték fel, mint a nagyimét, szal.. és most olyan rossz az is, hogy nem tudom jóformán bíztatni semmi jóval sem barátnőmet, mert áltatni nem tudom, hisz.. elkeseríteni sem akarom.. olyan rossz, hogy most nem tudok mást adni, csak szeretetet meg kitartásra buzdítást.. szegény, már napok óta alig aludt valamit, félek, hogy ki fog merülni.. remélem, legalább az a ** családja most mellé fog állni, és valahogy támogatni fogja, mert.. én nem is tudom, mi lesz vele különben..
meg egyszerűen nem akarom, hogy ugyanazokon a szörnyű dolgokon menjenek keresztül, mint mi..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat