Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Javulóban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Javulóban

Na picit már jobban érzem magam... Igaz, hogy mostmár még fáradtabb vagyok, de legalább már mosolyogni tudok :)
Emese egy csodaszer... Meg a munka is jót tett, végre emberek között voltam, nem a hülye agyfárasztással kellett foglalkoznom.

Egész tűrhető éjszakánk volt. A fiúk az 1-es szobából tévészobát csináltak, és persze a meccset nézték, jó későn feküdtek le, de legalább elfoglalták magukat és nem a csengőt nyomták 10 percenként :) úgyhogy én is jól értesült vagyok fociügyben, pedig 1 percet nem láttam az egészből :)
Az asszonyok is jól elvoltak. Volt két súlyos állapotú néni, az egyiket egész éjjel monitoroztuk, alig volt vérnyomása, eléggé rosszul nézett ki. A másiknak meg koponya CT-je volt, egész éjjel ment neki közben az infúzió. Aztán éjfél körül kaptunk egy új beteget, miközben zajlott a felvétele, lepottyant álmában egy másik néni az ágyról, úgyhogy ő is ment CT-be meg ideggyógy konziba. Szerencsére nagyobb baja nem lett. Az új beteg egész éjjel rámolt, reggelre teljesen szétszedte még az ágyát is :) Egyébként más nagyobb dolog nem volt, folyton vércukrokat mértünk (most egy csomó volt, és persze mindenkinek különböző időpontokban, nehogy egyszerű legyen a dolgunk) Vérvételünk sem volt hajnalra olyan sok, úgyhogy panaszunk nem lehetett :) A vérzőben is csak két beteg volt, és nem is jött új vérző beteg :)

Most megyek vissza pihenni, mert iszonyú álmos vagyok. Közben még a tesóm is fölvert, szóval... megpróbálok visszaaludni.


*******
23:33
Na megnéztem sokadszorra a Dirty Dancinget :)) Imádom ezt a filmet!! És imádom a zenéjét, megvan kazettán az eredeti filmzenéje, olyan jókat lehet rá táncolni :)
Nincs is jobb dolog a táncnál... Az ember leveti a gátlásait, és elszabadulnak benne a boldogsághormonok :)

Na megyek aludni, mert holnap nehéz napom lesz...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat