Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Fejlemények

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Fejlemények

20:10

Fürdőszobánk elnyerte végleges színét, hát végül is nem lila lett, sőt az a randa rózsaszín is eltűnt, mostmár amolyan citromsárga. Nekem a régi kék sokkal jobban tetszett, de közös megegyezéssel akkor mostmár citromsárga marad. Remélem, végre befejeződik a festés, mert már.. Jóóó lesz a sárga is ezek után :)

Anyunak meg jónak bizonyultak a puskái, szerencsére. Mehet tovább a tanfolyamon. Azért piszok mázlija volt, nálunk a fősulin bizony nincsen ilyen lazaság, sőt, dehát nem is baj, hogy anyuéknak így alakult, az a lényeg, megvan az a vacak papír :)

Amúgy meg rémes napom volt ma a kórházban, na mindegy, túléltem. De jaj, már megint hallgathattam a férjhezmenős témát, meg a betegektől, hogy hány éves vagyok, meg mióta dolizom... Legközelebb nem a neves kitűzőmet fogom mostmár feltenni, hanem csináltatok egy olyan kártyát, hogy legyen rajta, hány éves is vagyok. Akkor talán nem hitetlenkednek többet :)

Amúgy a mai betegeim (16 néni és fiatalasszony) olyan rendik voltak. Ott sajnálkoztak rajtam, hogy ilyen fiatalon ilyen nehéz munkát végzek, szal még nekem kellett őket győzködnöm, hogy ne sajnáljanak :)

Na megyek mostmár, eleget írtam mára.. Még be kellene szednem azt a hülye gyógyszert, már tiszta Augmentin-szagú vagyok, szörnyű.. Komolyan, mindenhová eljut az a gyógyszer szerintem, csak oda nem, ahová kellene (a tüdőmbe)..

Na holnap meg éjszakás vagyok, hurrá.. :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat