Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Két tűz között...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Két tűz között...

21:00
Nagyapa reggel megint nem tudott igazán mozogni... Délben viszonylag jól volt, annyi, hogy időnként össze-vissza beszél, meg időnként olyan személynek, aki nincs is jelen. De legalább önállóan eszik-iszik, ki tud menni a WC-re is, ez legalább a tegnapihoz képest jobb egy picit... Délután anyunak is időnként tisztán beszélt, időnként meg ilyen furán.
Tulajdonképpen valószínűleg a Parkinson-kórja miatt van ez az egész, csak az ijesztő, hogy ennyire hirtelen alakult ki ez a visszaesés, nem tudom, hogy tényleg így emiatt lenne ez az állapot... Csak olyan jó lenne, ha megint úgy be tudnák állítani neki a gyógyszereket, hogy legalább annyira lenne jól, mint ezelőtt pár nappal. Egyszerűen rettenetes ez a betegség, hogy egy idő után ennyire hatástalanná válnak rá a gyógyszerek... Azért Nagyapa idáig elég tűrhető életet tudott élni, amióta kiderül ez a betegsége.
Csak ez a hirtelen romlás ne lenne... Asszem, most végignézek pár honlapot, hátha találok valamit a betegségről, mert noha teljesen tisztában vagyok vele, de jó lenne tudni, hogy másoknál is előfordul-e ez a hirtelen romlás. Meg hogy olyankor mi a teendő. Sajnos a kezelőorvosa most pont nem ügyel már a hétvégén, csak hétfőn lehet majd vele beszélni.

Amúgy meg... nehéz döntés elé állított most a sors... nem tudom, mi legyen a jövő héttel... holnapig még van időm ugyan eldönteni, meg mindenki azt szeretné, hogy elmenjek arra a pár napra, csak mittomén... ez így olyan rossz... pedig már mióta terveztük a jövő hetet is, meg nagy szükségem is lenne arra a pár napra... meg napok-hetek óta már úgy vágytam rá, olyan lelkesen készültünk... nemtom... de így.. na mindegy :/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat