Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kirándulás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kirándulás

Hú, annyi mindenről szeretnék írni, azt sem tudom, hol kezdjem :) és még meg kellene írni vagy 3-4 levelet, és holnap ismét nappalos vok, szóval hamar menni kellene aludni is..

Szóval a kirándulás nagyon szupi volt!! :D
Hatalmasat sétáltunk barátnőmmel, az idő délelőtt még nagyon jó volt, igaz nem volt az a nagy meleg, de nem is volt baj. Aztán benéztünk a Vadasparkba is, hát... én szeretem az állatokat, csak nem így rácsok mögött... igaz, ez a vadaspark elég humánusnak mondható, a legnagyobb része teljesen természetes környezet, igyekeznek minél kevesebb rácsot használni, de... szegény állatok, hát ők egész életüket ott töltik, és én is utálnám, ha naphosszat csak bámulnának a képembe.. :( de azért egyes részek jók voltak, ahol be lehetett menni az állatok közé, pl a parasztudvarba, ahol csomó ház körüli állat volt szabadon (szárnyasok, kiskecske stb), itt meg lehetett simogatni a lovakat is :) kár, hogy lovagolni nem lehetett.. meg éppen etettek valami katta nevű majmokat, arik voltak ( zoo-iskolás gyerekek bemehettek és etethették őket) meg most a mosómacik is kint mászkáltak, és két év alatt most először láttam megmozdulni a krokodilt :)) igaz, csak egy métert ment odébb, és tovább nem mozdult, de.. :)) a ludaknak, kacsáknak, récéknek meg szupi életük van, egy hatalmas természetes tavon úszkálhatnak kedvükre :)) és voltak kisfarkasok, két hónaposak most, arik nagyon :) jövő héttől meg már láthatóak lesznek a kioroszlánok, akik a hónapban születtek. Bár szegények, hova születtek..

A vadaspark után mentünk ki a tóra, olyan jó ott... egyre szebb, tele van a tópart parkokkal, erdőkkel, olyan jó nyugalom és csend van ott... Meg is egyeztünk barátnőmmel, hogy milyen jó lenne ott lakni, jó nagy kerttel, tele állatokkal.. hát igen.. :))
Meg nagyot beszélgettünk is. Olyan fura, régen annyira más dolgokról beszélgettünk, most meg gyerekről, családról, munkáról... hmm.. pár év múlva azon vesszük észre magunkat, hogy unokákról beszélgetünk :))

Na aztán elkezdett felhősödni, szerencsére az eső nagy része már csak a Tescoban ért utol minket (én megmondtam, hogy esni fog, ha mi együtt vagyunk!! :D mi már csak nevetünk ezen :D) jól bevásároltunk, és szépen elfáradtunk, mire hazaértünk...

Na és most itthon vagyok, már beszéltem anyuval telefonon, úgy néz ki, Frenkiéknek sikerült az összejövetel, és lesznek kiskutyáik :)) remélem, tényleg így lesz!! :)
Meg azóta már főzőcskéztem is, igen körültekintően bántam a tészta forró vizével :P :)) és túléltem mindenféle forrázás nélkül :P

De mostmár megyek, még túllépem itt az 5000 karaktert, amúgy is még sok dolgom van :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat