Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Egész nap faltam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Egész nap faltam

22:54
Lehet többet kellene unatkoznunk az osztályon, akkor garantált lenne az én elhízásom :) Ma egész nap csak faltam.. reggeliztem itthon és bent is, tehát kétszer, aztán délben egy torpedó után még benyomtam az ebédet, uzsonnáztam is dzsemes kenyeret (ja meg citromos kockacukrot gyártottam a teás citromkarikából :) ), aztán itthon még vacsiztam, mintha ebéd lett volna, szal leves is meg második is, és még mindig éhes vagyok.. asszem, ezt a nagy éhségérzet-rohamot ki is kell használni gyorsan, hátha feljönne egy-két kiló :)

Amúgy még mindig lázas-köhög a fél osztály.. lehetne már tavasz, nem szeretem ezt a fertőző betegséges időszakot.. bár jó hideg van, szal a vérzők most tartják magukat, alig van pár vérző beteg..
Jaj, egy néni ma teljesen negativisztikus volt: egyszerűen megtagadta, hogy bekössük neki az infúziót, adjunk neki injekciót.. hát, ilyenkor nem lehet sok mindent tenni, végülis joga van megtagadni mindent, csak éppen ez egy 70-80 év körüli nénike volt, aki már azért volt ilyen, mert kissé agyi atrophiás, meg hipoxiás, szal nem olyan a gondolkozása, mint elvileg kellene lennie.. kis makacska :)


*******

23:09
hoppá.. Frenki felébredt, és most nem akar menni aludni :) annyira nem, hogy labdázni akar :) éjnek idején :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat