Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
2004. november 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
2004. november 26.

9:40
Hát ide is eljutottam hosszú idő után.. az már mellékes, hogy a net szaraxik.. (legszívesebben kikapcsoltatnám, már nagyon uncsi, hogy csak akkor van net, amikor ő akarja, és nem akkor, mint amikor én szeretném, meg kellene..)

Csak épp sem időm, sem kedvem sincs már akkor sem netezgetni meg tevézgetni, amikor épp tudnék is jönni.. igaz, ez már elég ritka alkalom, hogy lenne is időm rá. Most sem itt kellene lennem, sőt.. de már azt is úgy unom, hogy folyton a kötelesség meg a munka, meg a stb..

Amúgy lehet fura ezek után, de nem vagyok depi meg ilyesmi. Még arra sem lenne időm, hogy depis legyek.. :) Az egész hét abból állt, hogy vagy doliztam, vagy rohantam valahová, ma éppen barátnőimmel készülök összejönni, addig meg tanulni kellene, meg a szoba is kész kupi mostmár.. hát.. asszem, hogyha nem lennének itt húgaim meg barátaim, most itthagytam volna ezt a hülye tevézést..

Na mindegy.. amúgy kedden nappalos műszakom alatt túléltük a tanulók vizsgázását, természetesen a szokásos felfordulással, de nem baj, levizsgáztak a lányok, most talán egy kis nyugi jön. Szerdán meg tűrhető volt az éjszaka, tegnap meg aludtam délelőtt, aztán családi bevásárlás a Tescoban, ahol már javában tart a jingle bells stb :))

Hétvégén meg.. hát a szokásos szombati dolgok, vasárnap munka, jövő héttől meg iskolás hét.. hurrá.. újabb sokk, hogy megint lesz vizsgaidőszak stb.. naon nem akarom..

Ja a horoszkópom meg ezt írja:
"A háttérben akar maradni, visszahúzódó hangulatban van, ezt a telihold okozza. Igyekezzen több időt kedvteléseinek szentelni, legyen nyitott, és ne vegyen mindent a lelkére. Este olvasson, regenerálódjon." - milyen igaza van.. csak nálam az a teliholdas visszahúzódás már egy hete tart :P esti regenerálódás.. majd a tk felett max.. haha :P

Na megyek, csinálom tovább a sokmindent.. pedig kellene többet mozognom is, mármint úgy célszerűen, mert teljesen be vagyok-leszek merevedve..

*******

hogyaza.. na most nem lett cím, na mindegy.. még ez a jobbik rossz, mert már megint szaraxik ez az izé, majdnem elment az egész bejegyzés. Még egyszer nem kezdtem volna bele :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat