Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Csak én lehetek ilyen..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Csak én lehetek ilyen..

21:45
Én olyan szörnyű vagyok időnként.. semmi kedvem holnap apámhoz.. jön hozzánk névnapozni ebédre.. de komolyan, még látni sincs kedvem.. áá, ilyenkor nem is ismerek magamra, de.. egyszerűen már tényleg nem akarom, hogy kapcsolatba kelljen lépnem vele.. mondjuk valahol nem is csoda..
Asszem, nagyon sokára fogok én visszaérni holnap a barátnőmtől.. megyek hozzá kicsit délelőtt, legalább kicicázom magam, meg dumcsizgatunk stb. Lehet kicsit jól elhúzom majd az időt. Ez kb olyan tizenéves szintű problémamegoldás, de nem érdekel. Barátnőmet egyébként is olyan ritkán látom, és amúgyis mennék hozzá :P

Váá, hogy én mit fogok kapni tesómtól.. bár ez még nem bizti, de lehet elnyomtam valamit a videón, amit nem kellett volna.. erős a gyanúm rá, hogy este valamit fel akart venni a videóval tesóm, csak ugye nem mondta, én meg bekapcsoltam a videót, mielőtt megnéztem volna, hogy.. na mindegy, végülis miért nem veszi fel tesóm is a telefont (nem is értem, minek van neki, ha nem használja..), mert ha felvenné, meg tudnám kérdezni, hogy mit akart felvenni..

jaj, de idióta tudok lenni néha.. :P
Frenki meg olyan édin alszik mellettem :) kis testőröm :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat