Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Zsúfolt napok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Zsúfolt napok

7:50
Kedd óta most volt időm végre ide is eljutni, bár most is sietek, mert éjszaka után vagyok, és így is már másfél órája gépelek szorgosan :) pedig már mennem kellene lepihenni, mert ma is sok a program, és nem ártana legalább pár órát aludni, mert eléggé fáradt vagyok...

De az elmúlt napok jól alakultak, leszámítva a szerda nappalos műszakomat a hozzám nem szóló kolleganővel, de egyébként szupi napjaim voltak :))
Szerdán este végül nem volt pizzasütés barátnőmékkel, de nem marad el, ma este lesz :)) úgyhogy szerda este be is akartam nézni, de ez meg azért nem jött össze, mert elment megint a net, ez már egyre dühítőbb!!

Tegnap meg nagyon szupi volt, igaz, zűrösen indult a strandolás, mert 3 pénzautomatáig kellett menni, mire végre tudott barátnőm pénzt levenni, mert ugye anélkül... :) de aztán nagyon jó volt, remek idő volt, felváltva áztunk a vízben meg napoztunk, bár annyit látszik meg rajtam a nap, hogy a vállam leégett, de egyébként szinte majdnem hófehér vagyok még mindig, szóval ez igen érdekes :))
Csak az volt a kár, hogy hamar kellett hazaindulnom az éjszakai műszak miatt, de barátnőmmel voltam éjszakás, szóval így még ez sem volt baj :) bár egy idős nénike majdnem kinyírt minket, kissé meg volt zavarodva, úgyhogy az ügyeletes orvos kiutalta a pszichiátriára.

Szóval most megyek aludni, aztán délután megyek barátnőmmel a DM-be vásárolni, aztán viszem anyut autóval a Tescoba, aztán megyek másik barátnőmékhez, és végre megsütjük azt a pizzát, lesz ott jó kis baráti társaság :)

Nem is tudom, mikor leszek, talán holnap este, ha minden igaz, mert lehet, hogy szombaton is felugrom barátnőmhöz :) Na megyek mostmár, bár még hajat is kellene mosnom, meg egy adag mosást be kellene tennem még a gépbe... na ma sem fogok unatkozni :))

*******

23:35
Fél 11 után értem ma haza... mostmár nagyon fáradt vagyok, de olyan jól sikerült a mai nap :))) na majd holnap mesélek, ha lesz rá időm, elvileg szabadnapos vagyok, és talán kevésbé mozgalmas napom lesz holnap, mint az utóbbi pár nap volt. De nagyon jó volt :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat