Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Karácsonyi ajándék

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Karácsonyi ajándék

21:51
Nem, nem őrültem meg :)) tényleg!!
Csak anyuval ma megvettük a karácsonyi ajándékomat, ugyanis hosszas keresés után ma rábukkantam erre az akciós gépre, és kicsit ki lett könyörögve, de mostmár megvan :D
Szépséghiba: mivel karácsonyi ajándék, így csak annyi időre kaptam meg jelenleg, amíg kipróbálom, hogy jó-e, aztán el lesz rejtve.. Ez kissé szívás, bár rajtam annyira könnyen nem lehet kifogni :P Holnapig még kicsit elhúzom a dolgot, mivel úgysem tudom kezelni ezt a kis szerkentyűt, szal addig oda nem adom, amíg nem lesz benne a számítógépben pár kép, aztán meg arra hivatkozok majd, hogy tesóm szalagavatójáig még hadd maradjon, hogy csinálok ott is pár képet, aztán hátha elfelejtik elvenni tőlem ;)
hát nem szép dolog, dehát.. :)

Szal jó izgatottan telt el a mai nap, de nem is gondoltam volna délelőtt, amikor a boltban érdeklődtünk barátnőmmel, hogy milyen és van-e, hogy délután már a kezemben lesz ez a kis gép :D

Igaz, egyenlőre rettenetes bonyolultnak tűnik, nem is tudom, mikor tanulom meg rendesen használni, de hát ha más is meg tudta tanulni, hát már csak én is fogom tudni..

Meg összefutottam ma a volt ált. iskolás oszifőmmel :)) igaz, nem beszélgettünk annyira vidám dolgokról, kérdezgette, mi történt nagyapával.. De azért jó lenne megint az osztályába járni, ma pl egy régészeti ásatásra vitte a gyerkőceit :)
Milyen jók is voltak régen ezek a közös iskolai programok.. A középiskolából nincs is ennyi emlékem, mint az ált suliból. Mennyi helyen voltunk kirándulni közösen, milyen jó is volt.. ja, gondtalan iskoláskor, egy szuper oszifővel.. hát az biztos, hogy nagyon sokat köszönhetünk neki, én annyira örülök, hogy az ő osztályába járhattam!! :) Asszem, nekünk kissé más is volt a suli, mint másoknak, kissé fura lehet azoknak, akiknek nem ilyen a suli, hogy én miért is áradozok erről annyit, de én tényleg, én csak szeretettel tudok rá visszagondolni, és szerintem minden volt osztálytársam is így érez..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat