Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Sikerült a belgyógy!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Sikerült a belgyógy!!!

23:57
Jaj, nagy félelmek közepette, de megvan a két rettegett belgyógy vizsgám, úgy örülök!!! És ötös lett mindkettő.. szinte hihetetlen.. hát tulképp bármi lehetett volna, de így alakult szerencsére. Olyan jó!! :D

Voltunk ma Tescóban is, vizsgák után, hát az a tömeg.. az emberek meg vannak bolondulva vagy mi.. meg sem lehetett ott mozdulni. Na mindegy, kijelentettem, hogy idén én már nem megyek oda :))

Tegnap este csodák csodájára megnéztem a Harry Pottert, jobb híján. Ahhoz képest, hogy korábban hogy látatlanban hogy leszóltam, nem is volt rossz film :)
mondjuk tudom, hogy elég érdekesen készülök a vizsgákra.. tv-zek közben stb.. :) de engem megnyugat, ha szól mellettem valami, meg tényleg tudok egyszerre kétfelé is figyelni.. én már csak ilyen maradok..

Huhh, meg egy csomót nosztalgiáztunk ma netes húgommal, pedig még nincs is szilveszter.. :) mi lesz majd akkor, ha itt az évvége, és tényleg nosztalgiázik az ember?? :))

Amúgy most itt hirtelen az is eszembe jutott, ha már nosztalgia van, hogy a napokban múlt féléves a napló. Milyen jó kis találmány lett ez!!

Na asszem, ideje lenne mára menni aludni.. de ma olyan jó nap volt!!! :) semmi kedvem befejezni, holnaptól megint tanulás.. jövő héten 3 vizsga.. na mindegy, ma akkor is jó volt :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat