Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Emlékek és egy éjszakai műszak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Emlékek és egy éjszakai műszak

Tegnap nem tudom, milyen megfontolásból, de elővettem a régi kislánykori naplóimat... Hát jó volt visszaolvasgatni, miket írtam 5-10 évvel ezelőtt, de nagyon furi volt :) mennyire máshogy gondolkodtam még akkor :) viszont jó volt visszaemlékezni egy csomó régi eseményre: pl az első középiskolás napjaimra, az első kórházi élményeimre, amik 14 évesen értek, meg a középsulis kórházi nyári gyakorlatokra, az érettségire, ballagásra, felvételire... (ezután hagytam abba anno a naplóírást... aztán most megint itt vagyok, és én a nagy "gyermek" újra naplót írok :)) na jó, nem is vok már annyira "gyermek"... sőt.. időnként szörnyen öregnek érzem magam..) na, szóval jó nagyot nosztalgiáztam :))

Aztán éjszakás voltam a kórházban.. Az este azzal kezdődött, hogy egy néni mellkasi fájdalomra kezdett panaszkodni, ki is hívtuk hozzá az ügyeletes orvost rögtön, aki infarktus-gyanút állapított meg... majdnem ki kellett küldeni a kardiológiára, de szerencsére az infúziók meg gyógyszerek hatására jobban lett, és maradt nálunk, megfigyelés alatt.
Aztán két új beteget hoztak még éjfél előtt, aztán később egy gyomorvérző fiatal nőt éjjel egykor.. Szegény nő, nagyon sajnáltam, eléggé ki volt vérezve, meg szorongott is rendesen a kórház miatt meg a súlyos állapota miatt, kapott vért, meg infúziókat, aztán később végül el is tudott aludni egy kicsit, reggelre már jobban nézett ki... Hát jó fiatalon érte utol ez a kórság..
Amúgy az összes fekvő nénike meg bácsika egész éjjel ivott, mint a kacsa :)) nem győztük itatgatni őket, persze a nagy meleg miatt :)

És egyszer, amikor volt egy szabad negyedórám, kicsit nézegettem az esti vihart az ablakból.. gyönyörű látvány volt a távoli sötét égbolton a sok cikázó villám :)) jó kis viharok voltak tegnap egyébként.. egy még délután, aztán kettő este. Félelmetes volt, de így távolból már érdekes volt nézni azokat a messzi villámokat :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat