Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Remélem, ma jó nap lesz :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Remélem, ma jó nap lesz :)

07:30
Na remélem, ma nyugisabb nap lesz, mint a tegnapi volt. Igaz, majdnem megfulladtam az előbb a köhögéstől, de hát így nem is lehet meggyógyulni, ha az ember közben folyamatosan dolizik, és még ott is kap plusszba újabb bacikat.. De legalább ma reggel már éreztem szagokat, ez lehet most morbid lesz, de időnként örül az ember még pl a pisiszagnak is... jajj :)) de tényleg azt éreztem meg először ma a kórházban, amikor a katéterzsákokkal bíbelődtem, na jó utána meg a tusfürdőszagot is éreztem, amikor a betegek elindultak hajnalban zuhanyozni :)

Na és anyu tegnap túlélte az írásbelit, bár mondjuk azt még nem tudja, hogy sikerült neki, de a teszt az tuti megvan :)

Meg barátnőm is jól van :)) épp most megyek be érte a kórházba, mert már engedik haza :)) alvás majd később.

*******

18:42
Végül is ma fél 10-kor kerültem ágyba, és el is telt a napom, ugyanis 4-kor keltem fel. De sokkal jobb volt barátnőmmel beszélgetni, úgy örülök, hogy már otthon van :) meg hogy minden okés vele :)
Frenki ma megint alkotott sétáltatás közben. Megint megtalálta a lehető legnagyobb faágat, amit alig bír el, de azért lelkesen húzta maga után, olyan édi volt :) mondjuk azt nem tudom, miért szereti ezt a húzogatást, de ha neki tetszik, hát.. :) úgy imádom!! Meg megint láttuk azt a gyönyörű labi szukát sátáltatás közben, és olyan jó, hogy anyunak is tetszik a labi, úgyhogy mostmár ezen nem fog múlni, hogy majd egyszer legyen labim :))

Viszont anyu mesélte, hogy miket látott tegnap a híradóban. Egy kutyát már megint megkínoztak, mégpedig rettenetesen.. Megverték, majd kocsi mögé kötötték, és úgy húzták... Én komolyan, én már nem is tudom elmondani, hogy felháborodtam, hogy tehetnek ilyet egy ártatlan állattal??!!! Még jó, hogy nem láttam a tv-ben, mert sírva is fakadtam volna a szerencsétlen kis kutya látványán, mert még ez is sok, csak hallani, mert el tudom képzelni, hogy.. én azokat a szemétládákat egyszerűen kivégeztetném, akik ezt csinálták.. sőt, ha létezne a szemet szemért fogat fogért törvény, akkor.. ugye talán le sem kell írnom!!
Meg a másik sztori.. valahová bezártak 7 németjuhász kutyát egy karámba.. a részletetek nem tudom, de az a lényeg, hogy iszonyatos körülmények között tartották őket bezárva, hogy a végén csonttá lesoványodva szabadították ki őket.. én nem is tudom.. hogy lehetnek egyesek ilyen barbárok??!!!
Komolyan, csak egyszer ítélhetnék el törvényesen egy ilyen embert, nagyon megszívná!! Bár lenne már valami értelmes törvény erre is, meg nem is tudom, az ilyen emberen (nem is ember az ilyen..!!) agyátültetést kellene végrehajtani, vagy mittomén.. De hogy tehet egyáltalán valaki ilyet??!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat