Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kegyetlen tud lenni az élet...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kegyetlen tud lenni az élet...

19:37
Nem is tudom, mire való az élet néha.. mert arra nem, hogy napokig szenvedjenek az emberek, mielőtt vége lesz.. egész éjjel 3 haldoklót őriztünk, az egyikük olyan szörnyű állapotban van.. megmozdulni nem tud, tiszta ödéma az egész teste, fullad, alig él, fájdalmai vannak, és még így is tudatánál van.. és így kell neki léteznie már mióta.. az ember szíve elszorul, amikor ránéz..

Tudom, hogy nem lenne szabad hazahoznom a kórházi dolgokat, általában nem is szoktam, de van egy-két beteg, akitől egyszerűen nem lehet csak úgy elszakadni, hogy hazajövök, és kész. Ez a néni is úgy megfogott, majdnem elsírtam magam az éjszaka.. és ért mindent, szal tudatánál van, úgy haldoklik, és olyan szörnyű ez a tehetetlenség. Meg még sosem kellett ennyire tudatánál levő betegnek leszívni a váladékokat a torkából, és ez is szörnyű volt.. öklendezett tőle, de muszáj volt, mert különben fulladozott.. és még így is olyan szépen kinyitotta a száját, amikor kértem rá, mondjuk utána meg is könnyebbült kicsit..

Hát.. néha rohadt kegyetlen az élet..

És még egyesek tetézik is az ember elcsigázottságát.. nem elég, hogy egy ilyen műszak után hogy jön haza az ember, testileg lelkielg kiszívva, még nem is tud itthon sem pihenni, hogy kicsit magához térjen, nem, vasárnap kell neki is fúrni-faragni, amikor lefeküdnék aludni.

Elegem van..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat