Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Barátnőm mikulása

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Barátnőm mikulása

21:15
Rémes volt a hétvégém, de miután anno megfogadtam, hogy arról a valakiről nem írok ebbe a naplóba, mert kár volna elrontani a naplót vele, így ezt most mellőzném is.. lényeg, hogy teljesen kiborultam tőle, és.. na mindegy.. tényleg nem írok az ilyen dolgokról ide.

Voltunk viszont tegnap uncsitesóméknál babalátogatóban :) annyira édes az a picur, hogy az hihetetlen :)) nemsokára 5 hónapos lesz már, de nagyon nagy baba: több mint 7 kg!! Meg nagyon kis stramm gyerek, nem olyan kis nyápic valami.. Meg olyan kis nevetős, állandóan fülig ér az szája, főleg ha az ember bohóckodik neki vagy mosolyog rá, kis tündér, olyan édes!! :D hát.. amikor a karomban fogtam és büfiztettem, meg utána altattam, megint úgy eszembe jutott, hogy nekem mikor lesz majd picurom.. jaj, csak lenne már hamar vége a fősulinak, hogy legalább eggyel kevesebb akadály lenne ebben.. de a kis Bence akkor is olyan édes!! :)

Ma meg.. korán reggel műszakkezdés előtt megérkezett barátnőm mikulása :) egy ari apró mikulásos virágkaspót kaptam barátnőmtől, benne egy mini kaktusszal :D persze, mert barátnőm tudja, hogy milyen kaktuszmániás vagyok :)) de én is adtam ám neki egy kis mikulásos ajándéktárgyat, kis piros zacsiban, meg édesség stb, ő is úgy örült neki :)

Szal így nagyon jó hangulatban telt el a mai nap, mégha dolizni is kellett 12 órát.. most meg még mennem kellene kicsit tanulni.. még ha csak 1-2 órát is, az is jobb lenne a semminél.. Még van 2 hetem a két belgyógy vizsgáig, addig meg kellene próbálni minél több okosságot magamba préselni, mert különben.. ciki lesz.. de legalább a Neptunon anyunak ma sikerült helyettem délelőtt arra az időpontra feljelentkezni, amikorra menni akartam, szal még azért legalább ennyivel másabb.. jaj, de semmi kedvem ehhez az egész vizsgaidőszakos cirkuszhoz..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat