Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Nyomasztó nap..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Nyomasztó nap..

19:10

Hát eléggé nyomasztó napom volt ma a kórházban...

Mindjárt műszak elején meghalt egy bácsi.. Teljesen értetlenek vagyunk, hogy mi történhetett vele, ugyanis az a bácsi nem volt úgy rosszul, meg nem is panaszkodott, hogy pl fájna valamije, egyszerűen csak elaludt.. örökre.
A folytatás sem volt sokkal jobb, egy másik bácsi a vérzőben nagyon rosszul lett, fulladt, alig kapott levegőt, úgy hörgött.. azt hittük, ő is meg fog halni.. de szerencsére az injekciók meg az infúziók még időben hatottak, és végül is fokozatosan jobban lett a bácsi. De szörnyű volt hallgatni, ahogy a bácsi azt mondta: "meg fogok halni". na ilyenkor mit mondjon az ember, amikor tényleg a halálán van a beteg..?
A Syncumar-túladagolt néni viszont meg teljesen zavart lett még az éjjel... cibálja magából ki az infúziót, a katéterét, mindenféle zavaros dolgokat motyog. Hogy mi lett vele, nem tudni.
Jött még a kórtermembe két új beteg, velük úgy különösebb dolgom nem volt. Pár koloszkópiát kellett még előkészítenem.
Meg voltak ma tanulók is, hát akik hozzám voltak beosztva, most valahogy nem voltak olyan ügyesek, meg egész nap igyekeztek eltűnni a szemem elől, na az ilyet meg nem szeretem. Így sosem tanulják meg a dolgokat.

De ez a reggeli halál ez kicsit elgondolkoztatott meg elszomorított. Szegény bácsi.. mondjuk legalább nem szenvedett, csak szépen elaludt.. De senki nem számított rá, a családja is teljesen le volt döbbenve. Meg mindenki.
Én nem is tudom, hogy melyik halál a jobb: ha valaki hirtelen meghal, és el sem tud búcsúzni a családjától, vagy pedig hosszasan haldoklik...
Egyáltalán azt sem tudom, hogy milyen lehet meghalni, pedig úgy gondolkoztam már ezen. Meg hogy milyen lehet a halál után, hogy olyankor mi van? Hogy nem fogok utána érezni semmit, hogy nem leszek.. ez olyan elképzelhetetlen, hogy utána mi lesz velem..

na jó, nem csavarodtam ám be :) csak időnként ilyen dolgok is eszembe jutnak. Mondjuk szerintem ezekbe a dolgokba minden ember belegondol az élete során..


*******

22:05

Mostmár élettel telibb vok :)) egy kis zene, meg tánc, és máris normálisabb hangulatba kerültem. Egy ilyen nap után egyedül itthon csak így lehet elűzni a napi nyomit meg feszültséget.
Mondjuk azt nem értem, honnan van még ilyenkor energiám a tánchoz. Egész nap melóztam, talpon voltam végig, hajnal öttől, és mégis :) este 10 van, én meg itt táncikálok :) de legalább nem szomin fekszem le aludni :)
ja és hogy itthon és egyedül táncolok? na és? ez van :P ha lenne kivel elmennem, biztos nem ez lenne.. amúgy is utálom a diszkókat meg efféle helyeket. Amúgy is már kiöregedtem belőlük :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat