Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Tesóm szalagavatója

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Tesóm szalagavatója

21:10
Hát eljött és el is ment ez a nap is...

Nagyon jól sikerült a szalagavató. Jól áll nagyon tesómnak az új egyenöltöny-egyennadrág, meg alatta a bordó ing, ami tök jó, mert olyan, hogy nem kell hozzá nyakkendőt felvenni, és nagyon elegáns.

És hát rendesen kitettek magukért a fiatalok műsor szempontjából, olyan 2 és fél órás programot adtak elő az osztályok (persze sok kicsit), hogy csak na. Bárhol megállnák a helyüket ezzel a produkcióval komolyabb helyen is.

De azt minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy tesómék adták elő a legjobb műsort.. Igaz, nagyon komoly prózát adtak elő, zenei kísérettel, de ilyen jó előadást ritkán látni. Tesóm olyan szépen gitározott :)

Most már ők valahol mulatnak, mondjuk nálunk máshogy rendezték a bált anno, dehát iskola válogatja.
Persze az én szalagavatós emlékeim is egyből előjöttek... Hát.. az biztos, hogy ez emlékezetes esemény, hisz ez az első bál az ember életében.

Egy kis illúziórombolás a végére: amikor hazaautókáztunk, és itthon a ház előtti parkolóban megálltunk, valami őrült pasi tök csupaszon rohant el kissé hátrébb át a hosszú parkolón, közben üvöltözte: "hááá, de jó!" Nem volt semmi... :) Mondom, tök csupasz volt (kb 6 fok van most errefelé...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat