Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Ma sem jobb sokkal..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Ma sem jobb sokkal..

11:07
Hát ja, ma sem jobb a kedvem a tegnapinál, hát ez van. Egyszer majd kilábalok ebből az izéke időszakból is. Pedig most aludtam is rendesen, bár egy éjszaka alatt nem igazán lehet bepótolni egy olyan hosszabb időszakot, amikor kevesebbet alszik az ember. Ma is éjszakás vagyok...
Mindegy, akkor legalább nem is álmodok semmi olyat, ami a maradék jókedvemet is elveszi reggelre, ha nem alszok a munka miatt... egyszer igazán lezáródhatna már végleg az a rosszul sikerült régebbi pár év is, bár konkrétan már nem is vágyom rá, sőt egyáltalán nem is bánom, hogy így alakult, de valahogy még mindig előjön... most pl az álmaimban éjszaka... na mindegy.

Na most megyek, kitakarítom a hétvégi rumlit a "kedves" családom után, akik egész hétvégén itthon voltak, de még egy tányért sem képesek maguk után elmosni... Aztán meg nézegetem kicsit az olimpiát, ha már egyszer úgyis van..
Ez a nátha vagy mi is eldönthetné, hogy most ki akar törni rajtam, vagy sem, mert ez is lehetetlen állapot ez a lappangás, de azért remélem, hogy nem akar kiteljesedni.

Na jó, a mai napról ennyit. Olyan kis morci vagyok, hogy az már felháborító.. :/ Kicsit örülhetnék is már valaminek, csak még azt nem tudom, minek.. :/

Valakinek nincs egy kis vidámságserkentő széruma?? Egy datiért megveszem :P

*******

12:20
Jesszuskám... datolyafa-nevelő trükk... ezek is begolyóztak, vagy mi??
Na nem baj, az első halvány mosolyka végre elhagyta ma ajkaimat is, még ha ez csak amolyan keserű vigyor-féleség is volt... ilyen hülyeséget :)

Na mostmár ideje lenne mennem is, végül is már két órája csücsülök itt, de legalább leveleket írni jó volt... remélem, azok jobb hangulatúak lettek, mint ez a szörnyűség itt :/

*******

12:35

" Morbid

A vasgyűjtőkampány tetőfokán Pistike hatalmas vastüdőt cipel be az iskolába. A tanító bácsi örül a mázsás szerkezetnek, hiszen ennyi vastól akár a kerületi vándorzászlót is elnyerhetik, de azért megkérdezi Pistikét:
-Mondd, apukád mit szólt, amikor elhoztad ezt a nagy-nagy gépet otthonról?
-Apukám? Nem szólt az már semmit, csak úgy csinált, hogy pfffffft... grrr... oahhhhh.. "


Hát ez a vicc sem sokkal jobb, na ez van...

*******

15:30
Az a baj velem, hogy időnként túl szélsőséges vagyok a hangulataimat illetően... olyankor vagy túlontúl vidám vagyok, vagy túlontúl rosszkedvű. Hát valahogy olyankor meg kellene találnom az arany középutat asszem.
Még szerencse, hogy ez általában csak időnként van, és nem állandó. Most talán össze kellene szednem magam, mert ugye dolizni csak nem mehetek be ilyen nyomottan meg rosszkedvűen, a betegeknek egy vidám nővérke kell... Még van másfél órám addig, most asszem megyek és lepihenek. A takarításon már úgyis túlvagyok, és jobb dolgom most jelenleg úgysincs.
Hát nehéz ügy ez... amikor többet vagyok egyhuzamban szabadnap nélkül a kórházban, az kicsit megvisel, és nehezebb is olyankor kipihennie magát az embernek.

Az az egyetlen szerencsém, hogy ma éjjel nem valami ellenségeskedő nővérkével leszek beosztva. Úgy könnyebb lesz egy fokkal.. Na szunyókálok egyet :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat