Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Utálom!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Utálom!!

08:15
Nem írok ma ide, mert semmi kedvem elrontani ezt a vidám naplót azzal az undorító utálatos emberrel!! Gyűlölöm!!
A francnak nem ment ez ma dolgozni??!!! Ez nem igaz, végre szabadnapos lennék, erre hallgathatom a hülyeségét, a káromkodását, szagolhatom a piája bűzét, és már korán hajnalban nincs jobb dolga, mint megint felforgatni a lakást, meg tökretenni mindent, meg üvöltözni...
Utálom ezt az embert úgy ahogy van!!!

Legalább doliznék ma, vagy el tudnék menni innen valahová... Ez nem lehet igaz!!
Esküszöm, direkt csinálja ezt!!!

-----
És fogok majd mindenkinek a levelére válaszolni, de majd ha jobb kedvem lesz... ami ma már tuti nem lesz...

Miért nem lehet nekem is normális családom??

*******

11:31
hmmm... megint sikerült kihoznia a sodromból ennek az embernek... :( folyton csak a rosszat hozza ki belőlem...
én nem akarom utálni, de mit csináljak, ha ilyen??!!!
annyit próbáltam megszeretni, de egyszerűen nem lehet!! tényleg igyekszem mindenkiben a szépet és a jót megkeresni, de ha nincs benne semmi ilyen?!
a fél életem arra ment rá, hogy jó legyek, hogy fogadjon el és szeressen... régen azt hittem, én vagyok a rossz, és miattam van ez az egész... mennyit sírtam miatta.. mostmár szerencsére nem érdekel, úgyis tudom, hogy nem én vagyok a rossz, hogy nem én tehetek róla, hogy ilyen... nem kényszerítette rá senki, hogy folyton azt a hülye alkoholt igya..
csak annyi ember életét megkeseríti...
most éppen az enyémet, de kit nem érdekel... csak legalább maradna már csendben, hogy legalább hallgatnom ne kellene az undorító szövegét...
legszívesebben tényleg lelépnék mára, de nehogy már folyton én meneküljek!! Úgyis haza kell jönni előbb-utóbb, akkor meg már mindegy.. egy csomó minden meg úgyis fontosabb, mint hogy emiatt menjek el, vagy költözzek el..

tényleg kár volt ezt a mai naplót megírni, na mindegy..

*******

20:10
Asszem, ez volt az első és utolsó, hogy az apámról akár említést is teszek ebben a naplóban. Meg sem éri ez az egész, de egyszerűen kiborító volt, amit reggel meg egész délelőtt művelt. Utálom, ha előre eltervezek egy napot, hogy mi mindent fogok megcsinálni, és aztán egy ilyen izé ember miatt minden felborul, sőt még én vagyok szerinte a hülye..

De aztán délután fogtam magam, és ugyan majdnem összevesztem emiatt a lustika barátnőmmel, de végül rávettem, hogy mégis menjünk el moziba. Persze nekem lett igazam, nagyon jól éreztük magunkat, és a film is szuper volt!!! A Dirty dancing 2-t néztük meg, és nem okozott csalódást :) sőt!! :) jó kis kubai latin zenés volt az egész, olyan jó kis csípőrázós zene, és a történet is aranyos volt :) és még így idősebben is milyen helyes pasi ez a Patrick Swayze (remélem, jól írtam le!) és milyen jól táncol!! hmmm... :)) hát bizti jó lehet vele táncolni :)) igaz, nem róla szólt a film, csak 10 percig ha szerepelt benne, de.. :)) de a két főszereplő is jó volt nagyon.
Mozi után meg fagyiztunk meg dumcsiztunk kicsit barátnőmmel. Asszem, mindkettőnkre ránkfért most, amilyen dolgok érnek minket mostanában (munkahelyi feszültségek, családi problámák..) persze nem csak erről beszélgettünk, sőt :))

És most nincs itthon senki, tesóm a barátnőjénél, anyuék meg szerintem rokonlátogatóban. Még jó, hogy nem voltam itthon, és elmentek nélkülem, legalább jól megúsztam ezt a kényszeredett vigyor-jellegű bájolgást.. :))

És ami még jobb, hogy nemsokára vége ennek a vacak napnak, hátha holnap egy jobb jön...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat