Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Az elmúlt hét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Az elmúlt hét

14:30
Asszem, kicsit nagyon elhanyagoltam ezt a naplót, most sincs különösebb kedvem ide írni, dehát.. Hátha kicsit levezetem az írással a sok rosszat.
Nagyapának jövő héten kedden lesz a temetése. Kicsit elhúzódik így, hát így volt időpont, meg végül is sok ügyintéznivaló van még, távol lakó rokonokat is kell még értesíteni, akiknek nem olyan egyszerű ideutazni. Talán egy kicsit megnyugszik addigra mindenki, bár ez sem lesz túl jó, olyan sokáig nyújtani... Olyankor tudatosul igazán az emberben, hogy nincs tovább az, aki idáig ott volt mellette, akit szeretett.. A lakása is olyan üres most mindig, amikor valami miatt ott vagyunk..

Hát.. beszámolok inkább más dolgokról, bár sok jó amúgy sem történt velem a múlt héten. Pénteken az autómnak tolatott valami idióta, kissé leszedte a festéket róla, hát remélem, legalább annyi tisztesség lesz benne, hogy rendezi az anyagi kárt, szal még azt is kell intézni..
Meg a netünk is vacakol, tegnap egész nap nem tudott netezni a tesóm, én ugye doliztam, szal tegnap este erre jöttem haza. Sztem a festéskor valamit elizéltek a vezetéknél, mert most délelőtt egy kicsit megpiszkáltam, azóta egyenlőre jó. Holnap mindenesetre jön ki valami "internetes kollega" a szolgáltatótól (telefonon így nevezték az illetőt), ha megint elmenne a net, mert ez már nem állapot..

Ja, és suli.. végül is ki lehetett bírni, kicsit kényelmetlen volt a terem, reggel 8-tól este 6-ig ott ülni meg pláne, de legalább tanterem-kinézete volt.
Az órák is tűrhetőek voltak, szerencsére egy-két tavalyi előadó helyett mások vannak, és sokkal jobbak. Meg kaptunk pár házi dolgozatot, külső gyakorlatot, el kell mennünk pl egy sérült gyermekekkel foglalkozó csoport foglalkozására (pl autisták, Down-kórosak, vakok), meg olyan házi dogát kell írni, ami valamilyen deviáns viselkedéssel kapcsolatos. Meg végül is nem volt rossz a menedzsment óra sem, bár levizsgázni épp elég lesz belőle.

Vizsga.. amitől legjobban félek most, az a belgyógyászat.. Normális körülmények között abszolút nem kellene tartanom tőle, hiszen annyit már bőven tudok az egészről, hogy mindenféle tanulás nélkül is simán levizsgázzak belőle akár most is, csak.. gáz, hogy pont az osztályvezető főorvosunk fog vizsgáztatni, szal előtte leégni a világ legkínosabb dolga lenne.. Jesszusom, én nem is tudom, mi lesz.. Tulképp már most nekiálltam belőle tanulni, legalább el is foglalom szabadidőmben magam vele, és nem gondolkodom annyira olyan dolgokon, amiken most annyira tényleg nem kellene, és így valamennyire azért hasznosat is csinálok, szal.. jaj, nem tudom..

Na meg az ápoláskutatás.. én nem tudom, belőlünk matematikust akarnak most faragni vagy mi, de nem értem, miért kell egy ápolónőnek olyat számolni, hogy khí-próba, t-próba, kétmintás t-próba, szórás stb.. hát nem vagyok én sem matematikus, sem statisztikus, tanítsák ott.. és ilyen számolásokból fogunk írni, szal még csak azt sem lehet, hogy bemagolom a fogalmakat..

Hát majd lesz valahogy.. Kicsit megint besokkolt mindenki a szakdogáktól is, tiszta depi lett ettől az egésztől az évfolyam. Mit nem adnék, ha most két évvel később lenne, mert akkor már rég túl lennék ezen az egészen..

14:50
Ja, és hogy azért valami vidámabb dolgot is írjak ide.. Voltam tegnap a barátnőméknél kicsit cicázni. Annyira tündéri a kiscicájuk!! Most 10 hetes, szürke tigriscsíkos. Nagyon játékos, csak még nagyon-nagyon pici. Meg remélem, nem macskanáthás, eléggé tüsszög meg kicsit váladékozik a szeme, mondtam bartánőmnek, mutassa majd meg inkább állatorvosnak is, nehogy valami baja legyen.
Frenki is olyan kis édes.. kis bújós lett a napokban.. úgy imádom..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat