Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hát ez nem úgy sikerült..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hát ez nem úgy sikerült..

15:48
hmm.. hát ez nem úgy sikerült, ez a mai vizsga, ahogy elképzeltem.. sőt.. hát nem tudom, én egész tegnap gyakoroltam, szal folyékonyan le tudtam vezetni az összes nyavalyás próbát, meg a többit is, és.. erre ma olyan kevés időt adtak rá, hogy fizikai képtelenség volt másfél óra alatt végezni az összes feladattal.. pedig a vizsgán is úgy körmöltem, hogy még a tanár is odajött megnézni, bizti azt hitte puskázok vagy mi, hogy úgy írom.. dehát.. basszus, és még át sem tudtam így nézni a többit, amit megcsináltam, szóval hogyha ott valamit nem jól ütöttem be a számológépbe, akkor az is elszállt.. elúszott.. na az én jó félévi eredményem is elúszott ezzel.. nem is tanulok mostmár pedagógia vizsgára egy kukkot sem :(

De most miért van az, hogy olyan szépen indul a vizsgaidőszak, és aztán valahol mindig elrontom?! Nehogy már jó legyen..
Jó, erről a kevés időről most végképp nem tehetek, és tiszta is a lelkiismeretem.. csak akkor is piszkálja a csőrömet, hogy ez van..

Na, mindegy.. hurrá, holnap munka, még ez is.. biztos ott is mindenki egymást öli, emiatt a nagy átszervezés miatt, jujjdejó lesz így menni dolizni, ki tudja, mi vár rám..

Na megyek, megpróbálok keresni valami pozitív kisugárzású dolgot.. hol lehet olyat találni? ;)

*******

22:34
Na csak sikerült valami pozitív izét is kihozni a mai napból :) épp most nevettem szét az összes hasizmomat, pár gyalogkakukkos rajzfilmen tesómmal :))) hát komolyan, ez a prérifarkas.. nem komplett :))
Amúgy sosem fognak tudni a gyalogkakukknál és a Tom és Jerry-nél jobb rajzfilmeket csinálni, az már biztos. Komolyan, 15 perc alatt többet lehet rajtuk nevetni, mint úgy összesen több óra alatt egy közepes vígjátékon pl.
Ja meg előszedtem egyik régi kedvenc regényemet, a Kedves ellenségem! címűt. Na az is egy haláli jó könyv, majd kinyúlok rajta időnként.
És még angoloznom is sikerült ma, tiszta ügyi vagyok :P ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat