Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
200. teveszületésnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
200. teveszületésnap

08:17
Hát igen... Kis tevém ma 200 napos lett. Ha a TC nem szabadít rám egy ajándékot, eszembe sem jut, legalábbis így korán reggel biztos nem. Szegény kis teve, szép kis gazdija van..

Meg hulla is a gazdija... Ez aztán rémálom volt ez az éjszaka... Füstmérgezést azt ugyan csak kicsit kaptam nagyon, de még ez lenne a legkevesebb... Máskor 10 perc alatt beszélgetek annyit, mint most a 12 órás műszak alatt, egyszerűen rettenetes volt. Mondjuk nem is az, hogy érdekel, hogy nem szól hozzám, én sem vagyok odáig érte, hogy társalogjak vele, de nagyon nehéz követni, hogy a másik mit csinált meg éppen a munkából, ha nem közli velem még azt sem, hogy mit adott be egy-egy betegnek, mert utána nehogy pl kétszer adjak be valamit, vagy éppen elmaradjon valami, mert ezt nem tudom. Ezt így nem lehet csinálni normálisan!!! Lehet, hogy ki nem állhat, de attól még az ilyen dolgokat közölhetné velem! Most persze majd úgy leszek beállítva, amikor ez a kedveske nővérke majd tovább adja a kedves kis bizalmas barátkáinak az éjszakát, hogy hozzá sem szóltam, meg hogy szemét hülye liba vagyok stb... mondjuk ez sem érdekel, csak érzelmileg fáradtam ki tőle. Na mindegy, utáljon, ahogy akar, viszont holnap is pont vele leszek nappalos, szóval asszem addig mellőzök mindenféle kommunikációt bárkivel is, mert enyhén szólva szar a kedvem... Azt meg nem akarom másra is rázúdítani.

Amúgy ma névnapoztunk is reggel, főnökasszonynak van (volt) a nevenapja, és hát engem ért az a megtiszteltetés, hogy felköszönthettem a kollektíva nevében. :) kicsit jó későn is értem haza emiatt, úgyhogy mostmár megyek is aludni...

*******

16:35
jujj, remélem, hogy este még tudok jönni, mert sehogy sem állok a levelekkel, még egy kis türelmet kérek mindenkitől, aki ezt olvassa! Ráadásul most is mennem kell, mert dolgom van, és tényleg csak reménykedni tudok, hogy este leszek, mert lehet, hogy péntekig nem leszek (na ez roppant értelmes :)) ), és még annyi mindenről kellene írnom, ide is meg levelekben is...
na mindegy, most rohanok sajnos...
de azért addig is írjatok sokat :)

*******

20:00
Szerencsére tudtam jönni :)
Amúgy nem értem, hogy van ez, hogy időnként annyira nem történik semmi sem, hogy az már rossz, aztán meg mindenki egyszerre akar mindent :) pár napja még azon filózgattam, hogy miért nem kellek a barátnőimnek annyira, erre most szerintem a 7. érzékük megsúgta mindannyiuknak, hogy kicsit szükségünk lenne a másikra, és most hirtelen már nem is tudom követni, hogy mikor és kivel és hova :)) ha már csak a fele megvalósulna abból, ami tervbe van véve, már az is olyan szupi lenne!! :))
Szóval lehet, hogy pár napig nem igazán leszek itt, sőt lehet egyáltalán nem, de még ha igen, akkor is csak pár perces bekukkanásra..
Holnap nappalos leszek, aztán egyik barátnőméknél lesz munka után esti progi, pizzasütés, dumcsi meg ami még jön. Csütörtökön ha jó idő lesz, akkor másik barátnőmékkel megyünk ki a strandra, szóval most erős fohász van az égiekhez, hogy legyenek hozzánk kegyesek, ne úgy, mint a múltkor... na mindegy, szóval utána csüt-ön még éjszakás is leszek. Pénteken délelőtt alszok, aztán ha felkeltem, megyünk egy kis vásárlásra a harmadik barátnőmmel, utána meg anyut fuvarozom a Tescoba.
Na talán péntek este már szabad vagyok, ha minden igaz :)) olyan jó lenne, ha ez a hét tényleg így alakulna :))

Viszont a holnap nappalhoz nincs valami nagy hangulatom továbbra sem... Na mindegy, nem tudok mit tenni, az az utálatos kolleganőm mindig is ilyen volt, és nem csak hozzám viszonyul így. És nem is érzem úgy, hogy a hiba az én készülékemben van... Csak munka szempontjából nem lenne mindegy, én végülis elvagyok akkor is, ha néma vagyok egész nap, mert nincs miről beszélgetni. Csak nem jó...
Mondjuk ettől az egésztől akkora szeretethiányom lett, hogy egész délután kutyámat dögönyöztem, meg szeretgettem, és olyan jó volt :)) egy lény, aki önzetlenül szeret engem, és én is őt :))

Na megyek mostmár, még van pár levélke, de ügyi leszek, és megválaszolom azokat is! És olyan jó ez is, mert ez is azt jelenti, hogy azért csak fontos vagyok én is egy icipicit, és csak nem lehetek akkora bunkó, hogyha ennyi emberke érdeklődik utánam :)) és én is utánuk :)
nem is számít, ha ez az egy kolleganőm ilyen, és tényleg nem lehet és nem is kell megfelelni mindenkinek, és nem is akarok! Csak azoknak, akik fontosak nekem...

*******

22:25
És olyan szupi volt ez a ma este... imádom a karit :)) ennyit hülyéskedni :))
na egyszer majd leszek... de nem tudom, mikor :)) minél később, annál jobban alakul ez a sok program :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat