Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Tökéletes nyugalom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Tökéletes nyugalom

19:30

Na megjöttem Tiszalökről! :)) tömören megfogalmazva: szupi volt :))) na mindjárt részletesen is :)

Frenkit le sem lehetett rólam meg tesómról levakarni, egyszerűen teljesen be volt zsongva szegény drága kiskutyám örömében :)) el is vittük egyből sétálni tesómmal Frenkit a vízpartra, kár, hogy nagyon forróság volt, és így nem nagyon lehetett sokat menni, eléggé lihegett a melegben a kutya, így hamarabb vissza kellett fordulni.
Viszont most úgy néz ki, hogy mégsem lesznek Frenkinek meg Fülesnek kiskutyái... :( mondjuk ezt nem értem, hogy van az, hogy egyik nap még azt mondják, összejött a dolog, most meg mégsem.. na mindegy, hát végül is nem olyan nagy tragédia, de azért jó lett volna, ha kiskutyák is lettek volna. Azért a két kutya így is jól elvolt, legalább Frenkinek is volt (azaz van) egy kis társasága :))

Ebéd után meg szépen kiterültem a nyugágyba a napra, betettem a fülhallgatómat a fülembe, és teljes gőzerővel nekiálltam napozni meg zenét hallgatni :)) közben jött apám, és hát nagyot alakítottunk :)) én zenét hallgattam, apám meg elkezdett szövegelni nekem valami értelmetlenséget, amit szokott :) , én semmit nem hallottam az egészből, de kedvesen mosolyogtam meg bólogattam időnként, aztán negyedóra múlva apám tök lelkesen távozott, hogy milyen jót beszélgettünk :D fel sem tűnt neki, hogy.. :))
na aztán pár óra nyugalmam volt :)) olyan kipihent vagyok most, mint nagyon régen.. jó volt ez a kis nyugi :)) ment a zene a fülemben, mindenféle pillangók meg madarak szálltak körülöttem, nézegettem a bárányfelhőket az égen, meg a sok zöld meg színes növényt... aztán elzártam a zenét is, és csak hallgattam a madárcsicsergést.. :))
aztán később jött mellém anyu meg tesóm, és beszélgettünk egy jót, meg tesómmal biológiai kimittud-ot rendeztünk, hogy milyen madár fürdik éppen a pancsolóban :) hát tesóm jobban ismeri őket, ezt el kell ismernem :))

Na és most itthon vagyok. Szívesen maradtam volna még kicsit (kivételesen), de hát holnap ugye megint munka, és itthon is még várt rám egy-két tennivaló.
De nem baj, ennyinek is nagyon örülök, és most nagyon boldog vagyok :)) azt nem tudom, miért is vagyok ennyire boldog, de nem is érdekel :) jól érzem magam, és kész :)

*******

21:26

hú asszem nekem egy darabig egy teljesen üres szobában kellene laknom, ami lehetőleg ki van párnázva... akkor talán nem érne folyton valami hülye baleset :)) az előbb bevágtam a térdemet az asztalba, amiből pont kiállt valami, ami szépen felhasította a bőrömet... hát kicsit most vérzik meg minden :)) szóval most talán jobb lenne, ha inkább aludni térnék, mégha ilyen korán is van meg minden... akkor talán nem érne több baleset addig is, amíg ott vok az ágyban, bár... le lehet esni az ágyról is, vagy mittomén, szal :)))
amúgy általában nem szoktam ennyit szerencsétlenkedni, nem tudom, most mi van :)) lehet elátkozott valaki :)) egyszer az ujjam forrázom le, meg a derekam is.. :) most meg ez :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat