Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Bel gyakszi, 1. nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Bel gyakszi, 1. nap

22:25
Most nagyon nincs időm leírni, milyen volt a mai első napos gyakszi, mert kapásból mindjárt tanulni is kell holnapra első nap örömére... Szal egész délelőtt az osztályon voltunk kint, aztán hazarepültem kajálni, onnan el nagyapa lakására virágot locsolni stb, itthon házimunka, bolt, kis kutyisétáltatás (fúú, de hideg volt..!!) aztán este 6-tól tanulás.. már máris meguntam, pedig még menni kellene vissza, nem akarok holnap égőzni.

Na mindegy, azért jó volt, ahhoz képest, hogy tavaly milyen szar volt... Csak egyedül voltam beosztva, egy emeleten és egy nővér mellé, aki rendi is volt meg aranyos is, szal vénázhattam, EKG-zhattam, segédkezhettem mindenben kedvemre, nem állt ott fölöttem minden egyes lépésemnél, hogy mit csinálok. Szal így tök jó volt, utálom, ha kis pisis tanulónak néznek, főleg hogy ugyanezt a munkát csinálom, csak más osztályon. Szal így nem volt olyan tanulós hangulat :)

A betegek is nagyon arik voltak, végre arra is volt időm, hogy rendesen tudjak velük beszélgetni, mert most ugye nem sürgetett senki, mint az igazi munkahelyemen. Sőt találkoztam egy régi betegünkkel is, aki nálunk is feküdt már, egy irtó rendes bácsi, vele is eldumcsiztam, kicsit el is késtem a megbeszélőből, de nem baj :)

Meg azért tanultunk is pár hasznos dolgot az inzulinkezelésről, ami új dolgokat bevezettek, és az én osztályomon nincs még.

Jaj, ne... menni kellene vissza tanulni :( így is már félórával tovább vagyok itt, mint az eredeti tervezett 10 perces bekukkantás lazítás céljából.. na ez van..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat