Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Család...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Család...

Egyenlőre roppant gyors leszek naplóírás terén, bár már annyian olvassák, hogy illendő lenne valami szép hosszút írni ma is :))

Tegnap délután mégsem lett a pihiből semmi, anyu ötkor hazajött, és kitalálta, hogy vigyem el autóval mindenféle hiper-szuper marketekbe bevásárolni. Annyira nem lelkesedtem ezért az ötletért, már tiszta hulla voltam, és úgy nem igazán szeretek autót vezetni, főleg ilyen közlekedési morál mellett. Pl tegnap is benne voltam a körforgalomban, szal nekem volt elsőbbségem, erre jön valami őrült a semmiből, szépen bevágott elém, úgy kellett befékeznem...
Meg ilyenek...
Szerencsére este 7-re letudtuk a bevásárlást, kicsit le tudtam ülni tv-zni. Bár csak a Rém rendest meg a Barátokat néztem meg, már megint semmi jó nem volt abban a ládában.
Inkább hallgattam zenét, meg olvastam könyvet :))

Aztán jött anyu még egy rossz hírrel: hétfőn kétszeri fordulóval kell kivinnem őket autóval Tiszalökre, mert sok a cuccuk... Az út egyszeri menettel oda-vissza több mint 70 km, szóval hétfőn vezethetek több mint 150 km-t, mert nagyapát is vinni kell második körben, meg tesómékat hazahozni... Marhára "örülök"... Egyébként is utálom a Tiszavasvári utat, kész életveszély, tele van kanyarokkal, kátyúkkal, meg összevissza lejt is, nehéz rajta egyenesben tartani az autót. Na így jártam. :( Nem szokásom a dünnyögés, de tegnap morogtam egy sort anyunak a negatív véleményemről a dupla fuvar miatt...

Na mára egyenlőre ennyi voltam. Megyek takarítani, hajat is kellene mosni (jaj de utálok hajat mosni...), vasalni kell még, főzésben segédkezni, ma anyu főz :))
Aztán meg mehetek éjszakára dolgozni... De Emesével leszek :))

Jaj, már mennyi az idő... Már itt se vok..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat