Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Unom már..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Unom már..

10:59
Ma 10-kor másztam ki az ágyból.. de sztem lehet vissza is mászok. Azóta nem bírok kifulladni a köhögéstől, meg amit felköhögök. Tegnap óta a hasam is fáj ettől az egész folytonos köhögéstől, még a végén itt sérvet is kapok tőle.. Kaptam egy új gyógyszert, "örülök", most mérgezhetem magam újabb 1 hétig ezzel a szarral, a mostani is marhára sokat ért..
Na még kereken 6 és fél órám van itthon, aztán mehetek éjszakára dolizni.. nem is tudom, minek jövök haza onnan is, szinte teljesen felesleges erre a pár órára hazafárasztanom magam.. holnap is hazajövök reggel, alszok, aztán egy éjjel után megint mászok vissza vasárnap nappalra dolizni.. és már ez megy múlt hét szombat óta..
jaj ne.. újabb köhögés-fulladozás.. a hasam is mindjárt szétreped.. tegnap meg már vérzett egy kicsit az orrom a sok orrfújástól..
na átmászok a patikába, megmérgezem magam legújabb bogyómmal, aztán sztem alszok még egy kicsit.. mármint ha tudok majd.. jesszus, már köhögni sem merek..

...

na jó.. ezt a megmérgezést sem úgy kell felfogni, csak éppen túl sok biokémiát tanultam ahhoz, hogy utáljak gyógyszert bevenni. Meg egyébként is..
Nem is tudom, hogy a nénik-bácsik hogy bírnak bevenni napi 3 marék gyógyszert?? Meg pl hihetetlenek, amikor egyszerűen beleöntik a szájukba az egész maréknyi gyógyszert (akár 10-14 szem..), és az egészet egyszerre lenyelik, hát csak pislogok olyankor még több éves munka után is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat