Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Nővéri élet..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Nővéri élet..

07:30
Újabban annyit gondolkozom azon, hogy miért is ezt a hivatást választottam, meg miért is ott dolgozom, ahol vagyok.. Főleg egy-egy ilyen éjszaka után. Egész éjjel zavartakkal viaskodtunk, aztán egyszerre szarta össze az egyik néni a kórterem közepét, majd a kórtermi csapot is eldugította vele, ezzel egyidőben pedig egy bácsi a folyosót pisilte össze, pedig egyrészt pelenkás volt, másrészt 2 m-re volt tőle a WC, de nehogy már túl jó legyen.. Az már mellékes, hogy milyen volt az ügyeletes orvosunk, annyi fejetlenséget csinált már megint..
Én nem tudom, régen nem volt ilyen. Vagy akkor még túl lelkes voltam, mittomén.. De egyre jobban kiakadok ezektől az esetektől, igaz nem is vagyok most a szokásos kis derűs alaphangulatban. De már tényleg túlzás, ami itt folyik éjszakánként. Valahogy régen a betegek is jobban odafigyeltek mindenre, mostmár csak dirigálni tudnak, arra meg nincs gondjuk, hogy esetleg be is tartsák az orvosi utasításokat meg egyebeket.

Na mindegy, már a hócipőm is kivan, meg a derekam is.. Voltaképp semmibe veszik az embert, meg pl cipeltetik magukat az ágyban, hogy közben az ember háta beszakad, aztán meg fél óra múlva kimennek saját lábukon a WC-re.. de.. na mindegy..

Megyek is inkább aludni, holnap meg megint mehetek vissza nappalra... Holnap este meg tesómnak lesz majd a szülinapja.

*******

17:45
Tesóm talált egy tök jó honlapot: www.gastrointestinalatlas.com
A gyomor-bélrendszerről vannak rajta endoszkópos felvételek :) nagyon cukik :)) bár anyu nem igazán értette, hogy vagyunk képesek lelkesedni ezeken a (szerinte borzalmas és gusztustalan) képeken és videókon, de szerintem jó az oldal. Lehet még a szakdogámhoz is tudok majd felhasználni róla sok mindent. És angol nyelvű, szal még jobb, úgyis kell idegen nyelvű irodalmat is felhasználni.
Na megyek nézegetem tovább :)

*******

18:15
Sőt: fel is tettem egy képet: ez egy teljesen egészséges és gyönyörű gyomor endoszkópos képe. Tök csinik a gyomor redői, nem? :) Nem akartam valami beteg izét feltenni, mert ahhoz hosszas megyarázgatás kellene.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat