Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Teliholdas éjszaka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Teliholdas éjszaka

14:15
Hát megint nem volt valami túl jó az éjszaka... Majdnem minden kórteremben volt egy zavart beteg, az egyik zavart a fiúknál még verekedni is akart (sőt nemcsak velünk, hanem pl még a betegtársát is fejbe akarta vágni...), szóval ezzel a bácsival eléggé meggyűlt a bajunk. Mondjuk szegény bácsi nem tehet róla, hogy ilyen, pénteken nagyon súlyos állapotban, agyembólia után hozták be, szóval ahhoz képest, hogy akkor teljesen eszméletlen volt, görcsölt meg minden, egyébként így már nagyon jó az állapota, hogy már járkál, beszél meg minden, csak mentálisan ilyen nem jó...

Két néni meg egész éjjel kóborolt, meg pakolt, meg mindenféle zavaros dolgokat motyogtak ott, hát ők már öregek, és szegényeket megzavarja az ismeretlen környezet... Csak a többieket meg nem hagyják így pihenni éjszaka, hát ezért zavaró főleg a dolog.

Egyébként telihold volt az éjjel. Akkor szoktak megzavarodni általában a betegek ennyire :) Valahogy nincsen jó hatással rájuk ez a nagy kerek fényes holdacska :)

*******

19:10
Na, hogy ne csak ilyen holdkóros legyen ez a mai napló, még bevésem, miket is műveltem ma délután :)

Amúgy semmi különöset nem csináltam, de azt nagyon. :) Aludtam egy picikét, amíg tesóm gépezett, majd bevezettem tesómat a vasalás rejtelmeibe :)) Sosem gondoltam volna, hogy én vezetem be tesómat (17 éves srác!!) a háztartás trükkjeibe, de... amikor megláttam a kezében a vasalót, meg ahogy szegény gyanútlanul nekiállt, persze nagyon nem jól, inkább megmutattam, hogyan kell csinálni, mielőtt nagyon félrevasalja az egész inget :)

Aztán leültem TV-zni meg olvasni (egyszerre!), aztán meguntam mindkettőt, úgyhogy még origamiztam picit. Tudom, jó játék hülye gyerekeknek, de ma is egy elég bonyolult modellt csináltam meg, szupi lett :)) olyan jó, amikor egy darab papírból olyan jó figurák jönnek ki :)

Meg természetesen sétáltunk egy jó nagyot kutyusommal ebben a csodás időben :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat