Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Egyesek...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Egyesek...

21:14
Nem értem, miért van az, hogy egyesek mindent megengedhetnek maguknak, mások meg.. komolyan, lehet nekem is úgy kellene élnem, mint egyes bizonyos személyeknek: csakazértis mindenkinek ellent mondani, csak azt csinálni, amit én akarok, kutyába sem venni a másikat.. csúcs, amit némelyek művelnek..
Most éppen egy bizonyos nőszemély miatt jött ez most elő. De most hogy képzeli, hogy csak úgy fogja magát, és kihúzza magát mindenhonnan, mert valakivel kellene lennie, és..?! Na mindegy, végülis nem rólam van szó, de.. én utálok utálni bárkit is, de ez..

Ja amúgy jó kedvem stb, csak az ilyen gyűlölködős buta emberek mindig felháborítanak, akik semmibe sem veszik a másikat.

Megvettem barátnőm szülinapi ajándékát :)) igaz, kicsit még odébb van a szülinap, de nem tudtam ellenállni ennek a kis cserepes valaminek, nagyon tündéri, remélem, nagyon fog örülni neki :) ez a hónap amúgyis szupi lesz: netes barátnőmnek névnap, aztán egy szülinap egy barátnőmnek, másik barátnőmnek és anyumnak pedig névnap :) tulképp már anyunak is megvan a névnapi ajándék, pedig az is hol van még.. az egyik legjobb dolog lenne, ha minden hónapban mindenkinek szülinapja meg névnapja lenne, egyszerűen imádok ajándékokat venni :)

A Neptunból viszont elegem van.. vagyis a fősuli szokás szerint megint nem tette fel az összes kötelező tárgyat, amit föl kell venni, a szv-ket már nem is említem akkor.. na mindegy, ez a másfél év már így fog eltelni, meg sem lepődöm rajta. Amúgy mire kijárjuk a sulit, pont fel fog épülni a fősuli új nagy előadója.. nem tudom, én mire kijárok egy sulit, utána minden szép és jó lesz benne, de amíg ott vagyok.. (azért inkább nem megyek egy újabb körre vissza :P)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat