Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Volt ez már így se..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Volt ez már így se..

17:41
Na hurrá.. megírtuk a két nap alatt 3 vizsga című gyönyörűségeket.. az már mellékes, hogy a mai kettőre szinte semmit sem tudtam tanulni, szóval elég szarul sikerült, de már nem is érdekel.. amúgy azon gondolkodom, miért nem tették már be erre a hétre a maradék két vizsgát is, aztán januárban nem is lenne semmi sem?!
Na jó, nem gonoszkodom.. csak kicsit mérges vagyok, hogy amiatt kellett elszarnom két vizsgát is, mert képtelenség volt felkészülni rá normálisan.. pedig ha lett volna rá elég időm, jobban is sikerülhetett volna, nem lett volna annyira nehéz.. na mindegy..
Majd lesz valahogy..

Legalább a pszichológia házidogám ötös lett.

Tegnap este meg sikerült összvesznem félig a barátnőmmel.. csak azt nem értem, hogy most miért baj az neki, hogy nem mindent szeretek, amit ő igen, és nekem nem minden jó, ami neki az, és azt hiszi, ha elrángat egy olyan helyre, ahol eleve nem tudnám magam jól érezni egy csomó minden miatt, az nekem még mindig sokkal jobb, mint otthon ülni.. hát nem tudom, nekem most inkább van kedvem itthon ülni szilveszterkor, mint menni lakodalmas típusú zenét hallgatni..

nem is értem amúgy magamat sem.. régen folyton mehetnékem volt, most meg nem.. legszívesebben ki sem dugnám az orrom.. azért ez sem jó, tudom, de most ez van.. bár, ha nekem lenne mehetnékem, akkor meg tuti másnak nem..

Na nem problémázom ilyesmin.. megyek nézek valami filmet, vagy mittomén, ma végre nem kell tanulnom egy mukkot sem :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat