Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hihetetlen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hihetetlen

21:15
Komolyan, nem hiszem el, hogy elértük ezt is.. minden a helyén van, elfogadható rend van a lakásban, már csak a növénykéimet kell valahogy még elhelyeznem normálisabban, és kész :) tiszta happy vagyok :)
Már épp itt volt az ideje ennek is.. és olyan jó nyugi van, hihetetlen.. és ma tudtam tévézni is, és most épp zenét hallgatok, és komolyan, senki nem szól bele, mit miért és hogyan.. nem tudom, valahogy sosem hittem volna, hogy idáig eljutok valaha is.. remélem, nem lesz rövid életű ez az egész :)

Na, holnap meg ismét munka.. nem igazán vágyom most be, egyrészt nem tudom, holnap merjek-e nekiindulni autóval a havas utaknak, vagy várjam meg inkább a buszt.. semmi kedvem a buszhoz, meg jóval drágább is, mint a kocsi, de ha nagy hó lesz, inkább nem vágok bele nyári gumikkal, csúszik, mint a nyavalya.. na majd meglátom, reggelig hová alakulunk még időjárásilag.
Másrészt.. kitört a víruros takony- és köhögőkór osztályunkon, a fele betegünk lázas, szal nem veszélytelen dolog most bent lenni.. bár már napok óta tart ez az izé, hát valszeg már úgyis elkaptam, amit el lehetett ott kapni. Annyi antibiotikum jár most, mintha minimum spanyolnátha lenne :)

Jujj, még mindig milyen jó kis zene ez a Dirty dancing 2 :)) na lasacskán mennem kellene aludni, de ilyenkor úgy húzom-halasztom.. annál hamarabb kell felkelni holnap hajnalban :/ na nem baj :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat