Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Csak egyszer jönne össze...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Csak egyszer jönne össze...

Olyan fura ez... időnként hetekig eszükbe sem jutok annyira a barátnőimnek, sok minden ok miatt, aztán meg mindegyikük egyszerre hívogat mindenfelé...

A jövő hetem eleje már teljesen betelni látszik. Hát kíváncsi vok, mennyi jön össze abból a sok mindenből, amit tegnap kezdtünk el szervezni. Végül is nem olyan nagy dolgok: mozi, fagyizás, strand esetleg szauna, vásárlás... De.. ahogy én ismerem a dolgokat, még az utolsó utáni pillanatban is közbejöhet valami, ami miatt megint nem megyünk sehová.

Na majd meglátjuk. Viszont a jövő havi tapolcai kirándulás olyan jó lenne, ha összejönne... bár mindig pont az nem jön össze nekünk a barátnőimmel, amit jó előre beszervezünk. Pl úgy volt, hogy szeptemberben elmegyünk pár napra egyik barátnőmmel, a barátjával meg még egy sráccal Gyulára 4-5 napra, de ez már nem fog összejönni, mert mégsem adják ki nekünk a házat, amit kinéztünk... Most a Bükkbe változtattuk meg a tervet, hát..
Csak egyszer jönne össze végre egy olyan nyár, hogy kicsit jobban el tudnánk menni sok helyre, és ne mindig a munka meg a tanulás meg a kötelességek lennének!! Végül is egyszer élünk, és ki tudja, mit hoz a holnap...

Tegnap is egy olyan régi, aranyos, gyakran nálunk fekvő beteg néni került vissza hozzánk az osztályra, aki a napokban agyvérzést kapott, és most alig tud magáról, és szörnyű, ahogy kinéz, amilyen állapotban van... mivé lehet az ember pár perc alatt is.. pedig olyan aranyos néni volt..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat