Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Több a sok(k)nál

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Több a sok(k)nál

15:35
Most morogni fogok, úgyhogy aki nem kíváncsi az ilyesmire, akár tovább se olvasson...

De.. ez már csúcs, ami (már megint) ezen a főiskolán folyik.. pedig minden félévben megfogadom, hogy most aztán nem hagyom magam felhúzni, de ez már mindennél több.. azt hittem, az elmúlt két és fél év alatt már minden olyan dolog lezajlott, ami mérgelődést válthat ki, de nem.. asszem, az idei év viszi a pálmát.
Most kell kiderülnie annak, hogy ez az utsó félév, amikor szabadon választható tárgyat lehet felvenni?! És ráadásul ezeket a tárgyakat vagy fel sem tették a neptunra, vagy 30 fős limittel.. na köszönöm, 30 fő, és a többi 130 hallgatóval mi legyen, aki még szeretné felvenni, vagyis muszáj is felvenni, különben nem lesz meg neki a szv összkreditje??!!! Vagy esetleg miért nem lehetett ilyesmit már első évtől felvenni, hogy esetleg ne most kelljen vele kapkodni, egyébként is milyen dolog az, hogy nem közlik első évben az emberrel, hogy te h*lye, iparkodj, mert csak 3. év végéig tudod felvenni a szv-ket, és utána kampec..!!!!!

ÁÁÁÁ :(

Ráadásul az a h*lye neptun is túlterhelt.. gratula a szervernek, amire feltették ezt az egészet.. délután 1-től mostanáig próbáltam feljutni, és csak most sikerült egy negyed órája ezt megtenni.. igazán "izgi" elfoglaltság volt, folyamatosan kattingatni a belépésre, majd leokézni, hogy túlterhelt a szerver, próbáld később b*rom..

És mindennek a tetejébe elvesztettem azt a papírt a költözködésnél, amin rajta voltak félévenként a felvehető tárgyak, szal most szoríthatok, hogy jól vettem-e fel egyáltalán, mert a neptun is mindent enged felvenni, csak azt nem, amit most kellene, meg minden féléves tantárgy rajta van az összes 8 félévből, szal úgy kell a lajstromból szelektálni, és még véletlenül sincs odaírva, hogy k, kv, vagy szv...

Most tényleg pipa vagyok. Na mindegy.. legalább a lakcímváltozás bejelentésének a felét már sikerült elintéznem, már csak pár helyre kell menni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat