Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hétvégi történések

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hétvégi történések

15:10
Tegnap sikeresen ellógtam az ebéd körüli időt, szerencsére barátnőm is jobban örült neki, hogy ott voltam, mert egyedül lett volna, amíg barátja alszik az éjszakai meló után :) de hogy mekkorák a macskái!!! Még mindig nőnek.. Hatalmasak!! Nem is gondoltam volna, hogy azokból a pici maréknyi cicákól ekkora nagy állatkák lesznek :) mondjuk iszanyat vadócok, Fülike drága szépen meg is kóstolt, persze csak játékból :P

és végülis a videó is intelligensebb volt annál, minthogy hagyta volna magát általam elrontani, szóval szépen felvette azt a valami filmet :)

Éjszaka nem volt szinte semmi munka sem, de anyut nagyon sajnáltam ma.. remélhetőleg nem sűrűn leszek hétvégén éjszakás, mert anyu meg sem mert mozdulni, amíg aludtam.. szegény, pedig mondtam neki, hogy tévézzen, vagy olvasson vagy mittomén, de aztán kijött az étkezőbe, és itt töltötte a délelőttöt.. pedig olyan mindegy lett volna, mert éjszaka után általában amúgyis csak amolyan felületesen alszok, szal.. és a felettünk lakók meg végigdübörögték az egész délelőttöt.

Jaj, ma megint kaptam sms-t az egyik régi koleszos szobatársamtól :) jaj, olyan fura ez, mert.. :) na mindegy, de úgy megörültem neki :)

Meg ma reggel jöttem rá, amikor először akartam beállni az itteni garázsba, hogy az az ember még ezt is elrontotta.. csak tudnám, minek egy garázsajtó egyik ajtaját lerögzíteni úgy, hogy ne lehessen utána egy centire sem kinyitni.. tudtommal egy garázsajtónak az a funkciója, hogy kinyíljon, és ezáltal beférjen rajta egy autó, hogy aztán ott legyen biztonságban.. Piroska meg azért nem olyan keskeny, hogy beférjen fél ajtón át :P na mindegy, remélem, tesóm meg tudja bütykölni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat