Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kutyasétáltatós sztori

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kutyasétáltatós sztori

18:45
Hmm.. Ma végre egy kicsit jobb kedvem volt.. Meg jobban is alakult a mai napom, mint mostanában.

Délelőtt voltam barátnőmnél, főként cicalátogatóban. Szegény barátnőm lehet meg fog orrolni, hogy állandóan csak azt a kis tüneményt nyüzstölöm újabban, dehát ha olyan édes az a cica :) Vittem neki egy kis húzogatós játékot, bár az a macs még egy kődarabbal is simán el tud játszani :)
Mondjuk a szobatisztasággal még gondok vannak, mert a cica rápisilt a takaróra, de majd csak megtanulja ezt is.

De a délután sem volt semmi. Majdnem elmentünk anyuval kutyát sétáltatni Frenki nélkül :)) Azért ez nem semmi. Én már lent toporogtam, anyu még zárta az ajtót, csak éppen elfelejtette Frenkit hívni, ő meg szegény ugye szépen várta a hívást a helyén.. csak nézek, ajtó záródik, Frenki sehol :) kérdem anyut, hol a kutya? Akkorát nevettünk :)
De a végén persze meg lett sétáltatva rendesen is szegény kiskutyám. Csak úgy spurizott, mikor végre megjött a bűvös "gyere" :)

Amúgy nemsokára megint olyan sötétben kell majd este vinni sétálni.. Meg egyre hidegebb van, úgy utálom. Nem is tudom, holnap hajnalban miben menjek dolizni, sztem fagyni fog, de még úgy nincs kedvem elővenni a télikabátot. Mondjuk dolizni sincs kedvem menni holnap :) Lehet nem is kellene egyáltalán elindulni holnap, és akkor se hideg nem lenne, meg a munkakedv kérdése is el lenne intézve :)
Hát sajna, hogy ez nem így működik..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat