Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Fura egy reggel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Fura egy reggel

11:42
Én tiszta baromságokat álmodtam az éjjel.. A felére már nem is emlékszem, de a teknősre igen. Hogy miért pont azt álmodtam, hogy nekem teknősöm van, azt a mai napig sem tudom, dehát ez van :) azért ari teknős volt, folyton pesztrálgattam stb, nagyon cuki volt.
Lehet tudat alatt egy teknősre vágyom? :P (na ez az, ami ki van csukva..)
Lehet, talán mégsem kellene éjjelente annyit csetelnem... :D

Na ezek után megjött az ébresztő, előbb a telefon, aztán félórára rá meg bekapcsolt magától a tévém, ugyanis áramszünet volt, és amikor visszajön az áram, akkor mindig bekapcsol magától ez az izé... Szal zenés ébresztőt kaptam... Mondjuk pont az egyik kedvenc számom szólalt meg éppen, mert tegnap a zenetévén volt utoljára, szal még jó is volt :)

Csak azon gondolkoztam el, hogy ha épp olyankor megy el meg jön vissza az áram, amikor senki nincs itthon, akkor ez a lökött tévé akkor is bekapcsol bizti, és nincs aki kinyomja. Jól állunk..

Na kellene ma valami értelmeset is csinálni ma, csak semmi kedvem hozzá...
Amúgy sokat gondolkozom mostanában a netes kishúgaimon... ahány kishúg, annyi probléma.. szegények..
Hát most valahogy olyan furi, hogy én úgymond kilógok, mert nem érzem, hogy bármi szörnyű nagy lelki bánatom lenne, nem mintha minden happi lenne, sőt, van is épp elég, de annyira nem vészes, mint időnként. Na nem akarok én semmi problémát meg őrlődnivalót :)
Mondjuk gond az amúgy van éppen, munkahely, suli stb, de ezek sem olyan jellegűek. Amúgyis kit érdekel, hogy hülye a nővérgárda fele, meg mindjárt vizsgaidőszak stb.. Lehet amúgy én már lemondtam mindenről, aztán ezért vagyok ennyire nyugis?!
Na jó, most nem fogok mesterségesen problémákat generálni :) Úgyis megoldódik előbb-utóbb minden probléma, vagy így, vagy úgy, kár is feleslegesen bármin is rágnia magát az embernek... Hát én már túl higgadt vok vagy mi.. vagy csak felnőtt vagyok, aztán azért??

Mondjuk ebbe is belegondoltam... nem akarom elfelejteni, hogy milyen is gyereknek lenni, mert az ténylegesen a felnőtté válást jelentené, meg a fiatalok meg nem értését... csak ez is olyan furi.. emlékszem, hogy miket is éreztem gyerekként egy-egy dolog miatt, de ma már máshogy reagálnám le, nem olyan hevesen meg szélsőségesen, hanem nyugisabban meg reálisabban.
Nem akarok véglegesen felnőtt lenni :) csak annyi a jó ebben, hogy már úgymond nem függök senkitől sem, aztán mégsem csinálhatom sokszor azt, amit szeretnék.. dehát.. én nem fogok már ezen sem nyavalyogni.. az életben nem csak jó dolgok érik az embert, bármennyire is csak a jót szeretné mindenki..

Na hogy ezt most miért írtam le, azt nem tudom, na mindegy. E van :)) Talán csak vigasztalásul másoknak, hogy nem kell rögtön kétségbeesni, ha valami baj van, mert az idő mindent orvosol. Lehet nem pozitív irányban, de valahogy biztos. És persze nem kell feltétlenül mindenbe beletörődni, sőt, de bizonyos dolgokat el kell fogadni, mert ha lázadozunk, abból lehet csak még rosszabb lesz, és csak magunknak ártunk vele.. Viszont van olyan dolog is, amin mindenképpen változtatni kell, ha úgy érezzük, hogy a másik akar uralkodni rajtunk, ha nem vagyunk önmagunk valaki(k) miatt, azt nem is szabad hagyni...

Na ebből most olvassa ki magának mindenki a magának szólót, jó rejtvényfejtést :P

*******

11:55
mostmár csak azt mondja meg valaki, hogy hogyan csináljam meg azt, hogy ne vegyem el az egyik örömét úgy, hogy közben a másik szomorúsága ne fokozódjon tovább...
miért nekem kell a legidősebbnek lenni???



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat