Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Utolsó iskolás nap az évben..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Utolsó iskolás nap az évben..

17:51
Hát asszem, épp itt volt már az ideje annak, hogy vége legyen a sulis hétnek... már teljesen ki vagyok akadva..

Elegem van az évfolyamtársaimból.. idáig mindenki azt hajtogatta, hogy két ünnep között ne legyen vizsga.. aztán csak lett berakva két vizsga egy napra azon a héten, de ez még nem is lett volna gáz.. de ma.. "hurrá", tegyünk be MÉG EGY vizsgát.. nehogy már az ember kicsit tudjon a családjával meg a barátaival lenni karácsonykor.. még egy vizsgát ki is lehet bírni karácsony után, de könyörgöm, ünnepen is dolizni kell, nekem spéci 2 műszakom is van karácsonykor, és akkor közben még pár nap alatt készüljek fel 3 vizsgára.. én komolyan, nekem már annyira elegem van mindenből, hogy.. nem vagyok egy agresszív valaki, de most.. na nem mondom inkább, mit tennék most legszívesebben..

Persze még ott van közben a belgyógy vizsga, amitől nagyon félek.. szal most két hét alatt 5 vizsgám lesz, röhej.. ezek miatt a ***** miatt.. januárban meg 2.. normálisak ezek???!!!!! annyi ész szorulhatna beléjük, hogy ha van 7 vizsgája az embernek, akkor azt a 7 hetes vizsgaidőszak alatt ne 2 hét alatt tudja le.. főleg, ha közben dolgozni is kell, meg ünnepek is vannak..

Szal most állati pipa vagyok.. persze nem csak ez.. már megint mindenféle lehetetlen hülyeséget kitalált a tanulmányi osztály is, ezt már inkább nem is részletezem..

Asszem most inkább elhúzok valahová.. zenét hallgatni vagy ilyesmi... megint elment az egész napom mindenféle hülyeséggel, és..

Kár is bejegyezni ezt a mai napot, de muszáj volt kimorognom magam.. jobb ugyan nem lett tőle, meg nem is akarom olvasgatni ezt az írást máskor, de.. na mindegy..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat