Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Lehetetlen hangulat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Lehetetlen hangulat

09:45
Na ma nem lehet rajtam eligazodni... egyik pillanatban semmi bajom, a másikban meg legszívesebben bőgnék... pedig semmi olyan különösebb dolog nincs, ami ezt érthetővé tenné, de... tegnap este óta ilyen kis izé vok.. mondjuk valami mégis van, de azt meg nem fogom ideírni.

Na asszem, ma megint magyarázkodhatok ezután a naplóbejegyzés után... tényleg nincs úgy rossz kedvem vagy mi, csak egy kicsit mégis...

nem is értem magam, miért vok időnként ilyen lehetetlen hangulatú? ahelyett, hogy örülnék, hogy itt egy újabb nap, amit ki kellene jól használni, egy olyan dolgon töprengek magamban, amihez elvileg semmi közöm sincs, és mégis van... de még csak jó tanácsot sem merek most adni abban a bizonyos dologban, mert... jaj, de nehéz ügy ez..

na megyek, megpróbálom valahogy helyrerázni magam, bár tegnap este óta ez csak kisebb időszakokra sikerült.. (imádom hitveskémet :)) egy ilyen vidámabb időszak neki köszönhető!! és persze a fórum is jót tett tegnap este. és egy barátnői levél ma reggel.. jó azt olvasni, hogy jó, hogy fórumozok én is meg minden :)) )
amúgyis olyan meleg van már korán délelőtt, hogy legszívesebben ki sem szállnék egy kád hideg vízből, vagy a hűtőszekrényből, vagy egyéb ilyen kellemesen hűvös helyekről :)

*******

10:50
na most éppen jobb kedvem van, bár elvileg semmi okom nincs rá :) na aki ma rajtam ki tud igazodni, az világosítson fel engem is :)) hát ha már magamat sem értem.. :)
na elnézést kérek mindenkitől, akit ma sikerül kiborítanom..

*******

11:46
na én mindjárt kitörlöm ezt az egész mai bejegyzést innen!! sejtettem, hogy nem kellett volna írnom ma naplót, mert csak ilyen összefüggéstelen valami lesz belőle, ami olyan éppen, mint a pillanatnyi hangulatom... huhh..
na inkább elmegyek máshová a mai napra :)) mondjuk akkor minimum az Északi-sarkra megyek, ott legalább nem kapok hőgutát meg hasonló nyavalyákat :))
tényleg, lehet csak hőgutát kaptam, aztán azért vok ilyen hülye ma :P :)))

*******

14:50
na jó, még az Északi-sarkon is hőség van, viszont mostmár újra normálisnak kezdem magam érezni :)))

*******

15:45
sőt: mostmár egyenesen madarat lehetne velem fogatni, olyan jó kedvem lett :)) régen szórakoztam ilyen jót a fórumon, mint most egy fél órája :)) lehet kirepülök érte a kariból, de... hátha engedékeny lesz a mi kis kedves karivezetőnk ;)
lehet ezt a mai fórumot ki is mentem emléknek :)

*******

19:55
nem is gondoltam volna, hogy a rossz reggel után ilyen jó napom lesz ma :) imádom ezt a karit, meg az összes lakóját :))
ja és nem repülünk a kariból, karivezetőnk a legjobb fej, szal rosszalkodhatunk még rengeteget, mint ma is Lizával :)) mondjuk nem is gondoltam komolyan, hogy ki lennénk rúgva a mai rendetlenkedésért ;)
azt a címet meg ott fent nem lehet átjavítani?? :P
szal az új cím: SZUPI HANGULAT !!

*******

22:00
és én hitveském a legjobb fej :)))
de mostmár befejeztem mára ezt a maratoni naplót :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat