Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Magány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Magány

Tulajdonképpen jó nap volt a mai...
Jó, és mégsem...

Voltam meglátogatni Frenkit. Úgy megörült nekem, alig lehetett leszedni rólam. :) Sétáltunk hatalmasakat a vízparton, anyu is jött velünk. A szuka tacskóval még mindig nem jött nekik össze a dolog, de azért még reménykedünk ( a szomszédban van egy szuka tacskó, aki épp most tüzel, a gazdija meg kiszemelte Frenkit a leendő kiskutyák apjának). Ari amúgy a kis tacsi, Fülesnek hívják, kicsit duci, de nagyon barátságos :) Frenki nagyon be van indulva rá :))
Szóval jó volt kint egy kicsit... Jó volt nem csinálni semmit, csak elnyúlni és szundizni egész nap. Mondjuk már teljesen elszoktam ettől, mert pár órán túl már nem bírtam a semmittevést... elég szomorú. Jó lenne, ha többet tudnék így semmit csinálni, nem folyton rohanni, meg csak másokkal meg a kötelességekkel törődni...

Aztán amikor ott ültem egyedül a vízparton, megint előjött az összes negatív gondolatom... Hogy miért vagyok még mindig egyedül... Hogy miért van az, hogy szeretnek az emberek, és mégsem...

Asszem, ez most nem idevaló... Az élet megtanított rá, hogy ne adjam ki magam túlságosan, és mivel túl őszinte vagyok, jobban járok, ha inkább meg sem szólalok. Így is.. á, nem érdekes.

Most még a zene meg a tánc sem segített helyrerázódni... még ebbe a hülye semmittevésbe is belefáradtam. Vagy abba, hogy idáig túl sok mindent csináltam, és nem pihentem eleget?

Nem fárasztok tovább senkit a hülye rossz hangulatommal. Amúgy is jobb, ha egy kicsit takarékra teszem magam. Na mentem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat