Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Majdnem elaludtam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Majdnem elaludtam

20:44
Na ma reggel majdnem elaludtam, ha véletlenül nem ébredek fel magamtól, még el is késhettem volna a munkából.. Fél ötre állítottam be a telómban az órát, de valahogy lemerült, bár hogy hogyan, azt nem értem, hiszen direkt ki is kapcsoltam, na az a lényeg, hogy nem csörgött.. 5-kor felébredtem valamire, és megnéztem a karórámat, akkor döbbentem rá, mi van. Szerencsére nem késtem el, de nem tudom, mi lett volna akkor, ha nem nézem meg az órát, és várom a mobilom csörgését.

Amúgy végülis tűrhető napunk volt.. Az meg olyan jólesett, amikor csomószor hallottam a hátam mögött, hogy a betegek azt susogják, hogy "ez a legrendesebb nővérke az összes közül" :) és mivel csak én voltam ott, gondolom nem mondjuk az előző műszaknak szólt :) hát igen, azért legalább ezért csak megéri ezt csinálni..

Felkösziztük tesómat is. Mostmár ő is "nagy" lett :))

Asszem ennyi mára, iszonyat álmos vagyok.. persze tegnap nem éjfél körül kellett volna lefeküdnöm, de már teljesen össze van kavarodva a szervezetem ettől a váltott nappal-éjszaka-nappal rövidváltástól. Tegnap is ugye éjszaka után 3-ig aludtam délután, hát persze hogy nem tudok lefeküdni úgy utána, hogy másnap meg hajnalban kelek, és eleget aludjak.. Na mindegy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat