Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Most őrültem meg..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Most őrültem meg..

11:39
Tegnap az jutott az eszembe, hogy kezdem nem csodálni, hogy az öregek csak a múltban élnek szinte.. minél több emléke van az emnernek, annál inkább az jut az eszébe bármiről.. meg egyre gyakrabban.. meg egyre több..
Elég egy mondat, egy kifejezés, és máris emlékek tömkelege zúdul az ember nyakába. Szal az öregeknek aztán tényleg milliárd emléke lehet, nem is csoda, ha nem tudnak szabadulni belőle..

Én is.. egyre gyakrabban jutnak eszembe régi dolgok, ha valami olyan kerül elő, amihez kötődik valami.. jesszus, de rossz szenilis vénasszony leszek majd :)

Tegnap pl régi karifórumok lementett morzsái akadtak véletlenül a kezembe. Mondjuk jót mulattam rajtuk, az tény :)) Na mindegy, szal nagyon nem akarok öreg lenni..

Milyen hülye dolgokon tud filózni az ember gyereke vizsgaidőszakban.. :) na megyek is inkább, holnap újabb vizsga.. bár már tök rutinosan megyek oda is, az ember úgy meg tudja szokni ezt a rettenetet.. szörnyű.. majd másfél év múlva már lehet hiányérzetem lesz, ha nem kell menni vizsgázni :P na jó, asszem elég mára a hülyeségeimből.. :)

*******

11:55
Na most kezd elegem lenni ebből a statisztikából.. most mondja meg nekem valaki, aki ért ehhez, hogy ha pl kutatjuk a dohányzás és a tüdőrák előfordulásának összefüggését, akkor ott mi a nullhipotézis, és mi az alap hipotézis vagy alternatív vagy mittomén mi?? mert már... most jött a telefon, hogy nem is jó az egész, ahogy leadták.. mondjuk nekem is gyanús volt, de hát az ember naiv, és azt hiszi, legalább órán jól adják le az anyagot.. hát ezek szerint nem.. vagy arra mennek, hogy mindenki megtanulja a rosszat, és buktassanak meg mindenkit?!

12:01
Ebben már csak az a szörnyű, hogy hiába tudom kiszámolni ezt a baromságot, pedig az sem piskóta, ha pont ez a hipotézis izé nem stimmel.. váááááá...

16:17
Na, újabb fejlemények.. a sokadik könyvből sikerült tisztáznom, mi is az a nullhipotézis.. én gondoltam jól, szal már jobban érzem magam.. viszont.. épp most találtam egy másikféle kiszámítási módot egy régebbi jegyzetemben a khí négyzet próbára.. demostmelyikajó??? mert valamelyik nem jó, az tuti.. elegem van.. könyi, én bármit kiszámolok, csak jó képleteket adjanak meg órán!! és most szörnyű, hiába tudnám kiszámolni, meg értem is, ha pont a rossz képletes megoldás szerint csinálom.. mondjuk véleményem szerint a régebbi számítás a jó, nem az, amit ez a kis izéke kiscsaj adott le.. még amúgy azt sem tudta, hogy mikor vetjük el a nullhipotézist, ha khí négyzet számolt nagyobb mint táblázat vagy nem.. na ezek után..
na mindegy, majd számolgatok valamit, aztán ide-oda vetem majd azt a hipotézist, aztán majd lesz valahogy..

jaés láttam ma szivárványt, bibibííí!!! :))) lehet már annyira megkergültem, hogy nem is vettem észre, hogy már régesrég tavasz van, nem tél? ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat