Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Jaj, ez az iskola...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Jaj, ez az iskola...

21:24
kb mintha dedósok járnának oda.. időnként :/

Ma eljött aminek el kellett jönni: a vizsgaidőpontok megbeszélése.. háát.. 2 msp alatt a fél társaság kikelt magából, és kb olyan szinten ment ez az egész, hogy hány órakor kezdődjön a vizsga, 10-kor vagy 11-kor.. őrület.. nem is tudom, hány évesek járnak oda.. amúgyis, úgyis a tanár fogja majd eldönteni, meg a teremlehetőség, ezek meg mégis ilyen hülyeségeken vitáznak fél órán át.. hát nem mindegy, mikor szív az ember, 10-kor vagy 11-kor?? :)

Persze a belgyógyászat óra után már nem volt senkinek kedve ezen problémázni.. jelenleg ott tart mindenki, hogy hogyan is fogunk mi ebből átmenni.. valszeg sehogy, mert amiket ma tanultunk.. rohamtempóban, cirka 4 óra alatt, egy szünettel átvettünk kb 120-130 tankönyvi oldalnak megfelelő anyagot, és hát.. és amikről szó volt.. előadó tanárunk roppant ért hozzá, hogy hogyan lehet elmondani ennyi anyagot úgy, hogy ne értsük, amit mond, mert hadarva mondja el a kínainak minősülő latin szavakat, és olyan sebességgel halad az anyagban, hogy még egy gép- és gyorsíró sem boldogulna ezzel a száguldással, nemhogy mi.. ezek után roppant kedvesen még megemlítette a vizsgát a tanárbá, hogy hogyan is fog zajlani.. aki mindent tud, az gyorsan végezhet a vizsgával, főleg ha még válaszolgat az apró kérdésekre.. haha.. na itt kezdődik a probléma, a mindent tudással.. be vagyunk sz*rva rendesen.. hogy fogunk mi 200 ezer betegséget így megtanulni, ahogy főorvosi rangú előadónk tudja??? huhh..

Na holnap jön a folytatás, az ápoláskutatással.. vagyis ez csak álca, mert holnap matekozni fogunk, statisztikát fogunk tanulni, jujjdejó lesz!! :(

én már nem is akarok diplomát..

Ja, és egy több ezres lakónagyságrendű lakótelepen nincs egy működő pénzautomata sem.. ez most a 21. század, igen!!.. szal most szegény anyu szaladgálhat holnap a hülye csekkjeimmel, mert így nem tudtam pénzt felvenni és befizetni, (bár lehet ma sem tudtam volna, nem emlékszem, van-e 6-ig posta nálunk.. asszem addig van nyitva..), mert én holnap este 5-ig valószínű suliban csücsülök megint, szal úgy igen bajos lenne befizetni bármit is.. főleg, ha olyan helyen vagyunk, ahol az egyetlen látványosság egy KGST-piac :) a város szélén :)

Olyan "szép és vidám" napom volt ma.. !! ;) meg lefagy a lábam, de az nem számít.. kicsire nem adunk.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat