Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Változások

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Változások

21:18
hát.. végülis várható volt ez az agész, de magam sem gondoltam volna, hogy ilyen hirtelen.. meg egyik napról a másikra lesz meg ez az egész.. meg hogy pont most..
meg úgy az egésztől nem vagyok elragadtatva, hát.. bizonyos szempontból jobb lesz, de persze ott kell hogy legyen az a bizonyos pár negatívum is, miért is ne..

na mindegy, majd lesz valahogy.. mostanában csöppet sem érdekel semmi sem.. kicsit befásultam.. lehet nem kellene, de most nincs kedvem sehogysem érezni egy csomó minden iránt bárhogy is..

jesszus, micsoda bonyi mondatokat írok le.. igaz, ez azért van, mert nem fogok itt konkrétumot közölni csak úgy itt erről..

na most túl fáradt vagyok a 12 órás műszak után (ja, több, mert már megint túlóráznom kellett, azon a szörnyű vírustelep osztályon voltam, szal.. lehet megint beteg is leszek miatta, hullajó, esélyem nagy rá, mert 2 kórtermet már le is zárt a higiénés felügyelet, a lázesetek miatt) szal megyek inkább és alszom..

ja, meg ha pár napig nem jövök, akkor ne ijedjen meg senki, hogy nem írok és nem válaszolok :P lehet most kissé jeges lesz a teve.. ezvan :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat